dimarts, 19 de juny de 2012

PASTIS DE DUES XOCOLATES




Amb aquesta recepta vull participar a la tercera edició de l´Enfogona´t, que organitzen la Clara i la Marina del programa Quins Fogons de radio Castellar. Aquest més dedicat al blat.

INGREDIENTS

PER LA XOCOLATA NEGRE

160 g xocolata negra Nestle postres
100 g mantega
3 ous
100 g sucre
80 g farina

PER LA XOCOLATA BLANCA

100 g de xocolata blanca Nestle postres
60 g mantega
1 ou
60 g sucre
65 g farina

A un casso al bany Maria, desfem la xocolata negre i la mantega.

Mentrestant batrem bé els ous amb el sucre fins que els tinguem ben escumosos.

Quan els tinguem, incorporem la preparació de la xocolata, la mantega que tindrem amb textura de pomada i la farina.

Seguirem els mateixos passos però amb la xocolata blanca.

Untem el motlle on el vulguem coure. Al fons aboquem la preparació de la xocolata negre, a sobre la de la blanca. Amb una forquilla remenem una mica perquè ens quedin uns dibuixos molt suggerents quan el tallem.

Courem al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C durant uns vint o vint-i-cinc minuts, o bé fins que el tinguem al nostre gust.





27 comentaris:

  1. Sempre que he vist aquests dibuixos no sabia com es feien... i veus, ara ja ho tinc més clar! Gràcies per participar, Sión! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé, no se si es fan així, però recordava haver-ho llegir a algun lloc, vaig provar i el resultat força maco.
      Petons

      Elimina
  2. Un pastis de 10, queda apuntat! no tardare a fer-lo!

    Un abraçada
    Pascu Vicens
    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Té una pinta deliciosa, ideal per a berenar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per els de casa es ideal en tot moment jejeje
      Petons

      Elimina
  4. Quin vici! T' ha quedat un marbrejat preciós.

    ResponElimina
  5. M'agrado molt com t`ha quedat aquest pastís.
    Petons.

    ResponElimina
  6. M'encanta l'efecte marbrejat, queda molt bonic.
    I la xombinaciode les dues capes ha de quedar molt llaminera;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació queda molt bona, als nois el va encantar
      Petons

      Elimina
  7. Boníssim!! I els dibuixos t'han quedat molt xulos. Petons

    ResponElimina
  8. caray te ha quedado un efecto amarmolado genial,y bueno por supuesto
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va quedar bé a la vista i en boca
      Una abraçada

      Elimina
  9. Aquest cau aviat....segur!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. Que pinta tan buena, me gusta mucho la idea de hacer una bizcocho rectangular y después servirlos como pasteles individuales, me llevo tu receta.

    Enhorabuena por el blog!

    ResponElimina
  11. Boníssim! i segur que paladejes xocolata xocolata, quina passada amb les dues xocolates....

    ResponElimina
  12. Ya he tomado nota....Ademas de bueno,queda precioso.
    Bessets.

    ResponElimina
  13. T'ha quedat preciós amb els dos colors barrejats. M'encanten els pastissos de xocolate, aquest me l'apunte, m'ha agradat molt i tallat així a quadradets dóna molt de si per a repartir, sembla com un brownie. Un beset.

    ResponElimina
  14. La pinta és boníssima, ha quedat un efecte molt bonic amb la mescla del dos xocolates. Una recepta molt dolceta i molt llaminera.

    Petons

    ResponElimina