PASTIS DE DUES XOCOLATES
Amb aquesta recepta vull participar a la
tercera edició de l´Enfogona´t, que organitzen la Clara i la Marina del
programa Quins Fogons de radio Castellar. Aquest més dedicat al blat.
INGREDIENTS
PER LA XOCOLATA NEGRE
160 g xocolata negra Nestle postres
100 g mantega3 ous
100 g sucre
80 g farina
PER LA XOCOLATA BLANCA
100 g de xocolata blanca Nestle postres
60 g mantega1 ou
60 g sucre
65 g farina
A un casso al bany Maria, desfem la xocolata
negre i la mantega.
Mentrestant batrem bé els ous amb el sucre
fins que els tinguem ben escumosos.
Quan els tinguem, incorporem la preparació de
la xocolata, la mantega que tindrem amb textura de pomada i la farina.
Seguirem els mateixos passos però amb la
xocolata blanca.
Untem el motlle on el vulguem coure. Al fons
aboquem la preparació de la xocolata negre, a sobre la de la blanca. Amb una
forquilla remenem una mica perquè ens quedin uns dibuixos molt suggerents quan
el tallem.
Courem al forn que ja tindrem preescalfat a
180º C durant uns vint o vint-i-cinc minuts, o bé fins que el tinguem al nostre
gust.
Sempre que he vist aquests dibuixos no sabia com es feien... i veus, ara ja ho tinc més clar! Gràcies per participar, Sión! petons
ResponEliminaBé, no se si es fan així, però recordava haver-ho llegir a algun lloc, vaig provar i el resultat força maco.
EliminaPetons
Quina delicia!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Un pastis de 10, queda apuntat! no tardare a fer-lo!
ResponEliminaUn abraçada
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/
Si el proves ja amb diràs
EliminaUna abraçada
Té una pinta deliciosa, ideal per a berenar!
ResponEliminaPetons
Sandra
Per els de casa es ideal en tot moment jejeje
EliminaPetons
Quin vici! T' ha quedat un marbrejat preciós.
ResponEliminaM'agrado molt com t`ha quedat aquest pastís.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies
EliminaPetons
M'encanta l'efecte marbrejat, queda molt bonic.
ResponEliminaI la xombinaciode les dues capes ha de quedar molt llaminera;)
La combinació queda molt bona, als nois el va encantar
EliminaPetons
Boníssim!! I els dibuixos t'han quedat molt xulos. Petons
ResponEliminaMOltes gracies
EliminaPetons
caray te ha quedado un efecto amarmolado genial,y bueno por supuesto
ResponEliminauna abraçada
Va quedar bé a la vista i en boca
EliminaUna abraçada
Aquest cau aviat....segur!!
ResponEliminaPetonets.
Doncs ja amb diràs el resultat
EliminaPetons
Mare meva! Quina pinta!!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaUna abraçada
Que pinta tan buena, me gusta mucho la idea de hacer una bizcocho rectangular y después servirlos como pasteles individuales, me llevo tu receta.
ResponEliminaEnhorabuena por el blog!
Boníssim! i segur que paladejes xocolata xocolata, quina passada amb les dues xocolates....
ResponEliminaYa he tomado nota....Ademas de bueno,queda precioso.
ResponEliminaBessets.
T'ha quedat preciós amb els dos colors barrejats. M'encanten els pastissos de xocolate, aquest me l'apunte, m'ha agradat molt i tallat així a quadradets dóna molt de si per a repartir, sembla com un brownie. Un beset.
ResponEliminaLa pinta és boníssima, ha quedat un efecte molt bonic amb la mescla del dos xocolates. Una recepta molt dolceta i molt llaminera.
ResponEliminaPetons