dilluns, 15 d’octubre de 2012

POLLASTRE FARCIT



INGREDIENTS

1 pollastre de 2 quilos
150 g de formatge al nostre gust
4 talls de pernil dolç (no gaire prim)
2 gots de cervesa
1 got d’aigua
Oli
Sal
Pebre negre
3 rodanxes de llimona
Fil per lligar-lo

Quan comprem el pollastre demanem que ens el desossin.
 
Estenem-lo per la part de la pell sobre la taula de treball, salpebrem per dintre, i cobrim solsament la part central, amb pernil dolç, el formatge i més pernil dolç, emboliquem fent un rotllo i el lliguem molt ben lligat, perquè no ens surti el farcit. Fem una lligada a lo llarg posant-hi la llimona, salpebrem.
 

 
 
 
 

El posem a una safata pel forn, amb un bon raig d’oli, l’aigua i la cervesa. Si tenim el forn de ventilador, el fem funcionar a la vegada amb el gratinador, ( és ideal perquè amb menys temps en tindrem prou) enrossim per tots cantons, donant-li voltes molt sovint, quan el tinguem ben daurat, posem el forn a 200ºC durant uns trenta-cinc minuts, (però sense el gratinador) girant-lo de tant en tant, si se'ns acabés la salsa, podem posar-hi una mica més d’oli, aigua i cervesa.

Quan el tinguem llest, el traiem i fem reduir la salsa, si la volem amb més gust de formatge, podem desfer-ne un tall, trencat a trossets .

Tallem el pollastre a rodanxes, salsegem al servir-lo.

11 comentaris:

  1. Que bo! Amb el pollastre farcit m'hi encanta el pernil dolç i el formatge! I la cervesa... que no falti, oi? hehe. Petons

    ResponElimina
  2. Molt bo! m'hi agrada el toc de la cervesa!
    petonets

    ResponElimina
  3. Quin plat més suculent... i jo que em quedo curta farcint un pit de pollastre... aquest té una pinta tremenda!!!

    ResponElimina
  4. M'encanta el pollastre farcit!! La meva mare sempre el fa en porcions individuals i m'encanta, a més a més és molt senzill de cuinar i queda deliciós!!

    ResponElimina
  5. aquest pollastre és digne de la taula de Nadal!!!! té molt bona pinta. petonets

    ResponElimina
  6. M'agrada la salseta que queda feeta amb la cervesa.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Una bona recepta, i no es veu massa difícil fer-la, una salutació

    ResponElimina
  8. M'encanta aquest farcit per el pollastre! I que fácil de fer si ja te'l donen desossat, no hi había pensat mai de demanar-ho a la carnisseria que m'ho fagin! ummm!! ha d'estar molt i molt bo!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  9. Riquisimo,este plato es de fiesta mayor!
    Besets.

    ResponElimina
  10. M'agrada molt el pollastre farcit, però sempre l'he trobat massa complicat de fer i no m'hi acabo d'atrevir!
    El teu t'ha quedat genial!
    ptns!!

    ResponElimina