dimecres, 6 febrer de 2013

CANELONS DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS


 
 
INGREDIENTS

2 cuixes de confit d’ànec
40 g ceps deshidratats
Pasta de canelons fresca
2 nous de mantega
Llet
Farina
Formatge ratllat

Posem a rehidrata els ceps amb aigua una mica tèbia, quan els tinguem en separem una quarta part per a la beixamel i la resta els tallem ben petits per barrejar amb el confit.

Retirem la pell i l’ós de les cuixes confitades (recepta aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust (a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella, afegim una nou de mantega, un got de llet, una cullerada sopera de farina i les tres quartes parts dels ceps que tenim tallats petits, salpebrem, barregem fins que ens quedi tot molt ben amalgamat. Reservem

Bullim la pasta dels canalons, i els farcim del preparat que tenim reservat, posant-los a la safata per anar al forn, sobre unes lamines molt fines de mantega. Reservem

Posem una mica de llet al got de la batedora i els ceps que tenim reservats, triturem fins que ens quedin molt fins. Reservem

Preparem la beixamel com tinguem costum de fer-la, però al posar-hi la llet primer posem la que tenim amb els ceps i si en falta afegim de la natural.

Recobrim els canelons, espolsem amb formatge ratllat i gratinem.

 

36 comentaris:

  1. Carai, quins canelons! De luxe!

    ResponElimina
  2. d'això se'n diu pecat!! amb majúscules!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dos d’aquests i vas al infern, però et trobes a la gloria, hehehehe
      Petons

      Elimina
  3. unos canelones asi son brutales¡¡ me encantan
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa desapareixen, en un vist i no vist
      Una abraçada

      Elimina
  4. Tengo ganas de hacerlos, me parece una receta genial. Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si los haces, seguro que os gustaran
      Besos

      Elimina
  5. Unos canelones de lujo, una receta deliciosa que me gusta mucho.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una receta con la que tienes asegurado el éxito
      Besos

      Elimina
  6. Respostes
    1. Recepta obligatòria per San Esteve, a casa
      Petons

      Elimina
  7. Aquests Canelons han d'estar boníssims, la combinació de l'ànec i els ceps, em sembla fantàstica.Una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una combinació deliciosa.
      Una abraçada

      Elimina
  8. Que canelones más buenos! Me encantan, tienen que estar de lujo!

    ResponElimina
  9. confit d'ànec i ceps!!! més de luxe no poden ser! i de sabor ha de ser fantàstic!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan molt bons, es una combinació fantàstica
      Petons

      Elimina
  10. Respostes
    1. Si senyor TRE-MEN-DOS!!!!!!
      Una abraçada

      Elimina
  11. Uns canelons de luxe per a un dinar ben especial.
    Entre l'anec i els ceps, ha de quedar un farcit molt gustós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació és molt bona, i fan molta festa
      Petons

      Elimina
  12. Que bons!!! M'encanta l'ànec així que segur que aquests m'encantarien!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si t’agrada l’ànec t’agradaran segur
      Petons

      Elimina
  13. Han d´estar molt bons...i ara amb aquest fred!!!!!.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bons no boníssims, hehehehehe
      Una abraçada

      Elimina
  14. Són una passada de bons, en dono fe. No els fem exactament igual però queden boníssims.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totes les receptes tenen variacions i queden igual de bones
      Petons

      Elimina
  15. No he fet mai aquests canelons, però quan els he tastat fora de casa, m'han entusiasmat sempre.

    Encara recordo uns de memorables que vaig menjar a Can Roca de Sant Andreu, lloc entranyable i que el propietari (i ànima del lloc), va morir ara fa pocs mesos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs animat a fer-los de ben segur que t’encantaran
      Una abraçada

      Elimina
  16. Els hem menjat al restaurant i són molt bons. Quin nivell, ehhh...???
    *Pilar*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs fes-los a casa i ja em diràs
      Petons

      Elimina
  17. Buenisimos...con este relleno ya me diras.
    Besets.

    ResponElimina
  18. Sión quan pugui tornar a menjar ceps...els tastaré aquests canelons!!! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs quan puguis ja em diràs
      Petons

      Elimina