dimecres, 27 de febrer de 2013

MOS DE TONYINA I FORMATGE


 


INGREDIENTS
 
1 llauna de tonyina
Formatge philadelphia
Torradetes
Avellanes torrades
 
 Escorrem la tonyina del seu oli, l’esmicolem i barregem amb el formatge.

Fem unes boletes i les deixem a la nevera fins que agafin consistència.
 
Mentrestant pelem i triturem les avellanes. Reservem per arrebossar  les boletes  al moment de servir.
 
Les podem servir soles o sobre torradetes.
 
Recepta del Bloc Caprofiti, tunejada al meu gust.
 


24 comentaris:

  1. No l'he provat mai aquesta barreja. Me l'apunto! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la proves de ben segur t’agradarà
      Petons

      Elimina
  2. Parece mu rico y que bonita presentación, no lo he probado nunca, pero lo haré.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Unas torradas muy buenas, me apunto tu receta me ha gustado mucho.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  4. Han de ser boníssims!!! Genials per un aperitiu!

    ResponElimina
  5. bonissims aquests aperitius de formatgets amb altres ingredients! és elegant, sofisticat i...és una xorrada de recepta oi!? jajaj m'encanten quan les coses fàcils semblen complicades! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt fàcil i amb un resultat sorprenent !!!
      Petons

      Elimina
  6. Un bon aperitiu sense necesitat d'encendre el foc.
    Petons.

    ResponElimina
  7. Quina recepta més bona!!! Queda apuntadíssima!! Només faltaria!!!
    Salutacions

    ResponElimina
  8. Ben senzill iben bo, la combinació amb l'avellana em sembla deliciosa.

    ResponElimina