dimarts, 19 febrer de 2013

NIUS D`OU DE GUATLLA


 
 
INGREDIENTS

1 paquet de crestes de La Cocinera
Ous de guatlla
Xoriç

Amb motlles de silicona o de paper tipus magdalenes, que tindrem una mica engrassats, els folrem per dintre amb una cresta, quan la tinguem ben posada, hi posem el xoriç tallat petit, a sobre un o dos ous de guatlla i els espolsem amb una mica de sal.

Ho portem al forn que tindrem escalfat a 180º C, deixem coure fins que tinguem l’ou quallat al nostre gust.

Quan els tinguem llestos, retirem els motlles i servin immediatament.

Aquesta recepta la vaig veure al bloc Pa amb Tomaquet però l'he adaptada al meu gust.
 
 
 

12 comentaris:

  1. Quina bona idea de tapa, i que fàcil de preparar! Apuntada.

    ResponElimina
  2. fácil y muy resultona la combinación¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  3. Una buena y rica tapa, me encanta la combinación y la presentación.
    Petons.

    ResponElimina
  4. genial la combinació d'ingredients!! de 10 ! petons

    ResponElimina
  5. Qué bons!!!!
    Queden espectaculars!!!
    M'agraden!!!
    petons.

    ResponElimina
  6. Me encanta esta receta luce muy bonita y exquisita,abrazos y abrazos.

    ResponElimina
  7. mmm... un aperitiu de luxe, ben senzill i ben vistós!

    ResponElimina
  8. Una proposta per fer un bon aperitiu de diumenge!! Bona combinació! Petons!!!!

    ResponElimina
  9. magnific segur que agrada a tothom i no pot tenir millor aspecte...

    ResponElimina