dimecres, 13 de febrer de 2013

TIMBAL DE LLUÇ I LLAGOSTINS


 
 
INGREDIENTS

½ kg de filets de lluç
16 llagostins
Sal
Pebre negre
3 ous
8 cogombrets en vinagre
Maionesa
Ketchup
1 cullerada de Whisky

Esbaldim els llagostins i els farem bullir amb aigua i un polsim de sal durant un minuts.

Passat els temps els escorrem i en reservem quatre per decorar els dos timbals, la resta els tallem a trossos.

Bullirem els ous com tinguem costum de fer-ho, quan els tinguem cuits els refresquem amb aigua, els pelem i tallem a trossets, també tallem a trossets petits els cogombrets. Reservem

A un casso posarem el ketchup, el Whisky i la maionesa, remenem molt bé perquè ens quedi una salsa rosa ben lligada. Reservem

Esbaldim els filets de lluç, salpebrem hi els courem al vapor. A l’olla posarem l’aigua amb  un polsim de sal, quan comenci a bullir posem el cistellet amb el peix, tapem i deixem coure uns quatre minuts.

Quan el tinguem llest, traiem el peix, desprès de netejar-lo de pell i espines l’esmicolem. Reservem tapat perquè no és refredi.

A un bol posarem tots els ingredients que tenim preparats, el lluç, els llagostins, els ous, els cogombrets i la salsa rosa que tenim preparada, remenem fins ens quedi tot molt ben amalgamat.

Per servir, al plat posem un motlle, l’omplim de la barreja, adornem amb dos llagostins i cibulet.

 

16 comentaris:

  1. Ideal per un soparet lleuger i boníssim. M'agrada, presentat així.

    ResponElimina
  2. mmmm...que bo aquest timbal !! té una pinta fantàstica i light!! m'agrada! ptonets

    ResponElimina
  3. Ups, abans d ahir vaig fer jo unes hamburgueses de peix, només em faltaven els cogombrets, ho provaré

    Muas

    ResponElimina
  4. que bo Sion aquest timbal¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Ummmm...se me ha hecho la boca agua, un día de estos cae, seguro!! La presentación impecable!!
    Besos

    ResponElimina
  6. Em sembla una recepta pensada per a mi.... que bona!, prenc nota Sion.una abraçada.

    ResponElimina
  7. Sión, quina bona pinta...!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  8. UNa recepta ideal pels que no els agrada el peix amb espines...
    Quin luxe que te'l preparin així!

    ResponElimina
  9. MMMM!! Com diu la Gemma, ideal per als qui no ens agrada el peix amb espines... jo no puc amb ell. Aquest plat teu fa una pinta deliciosa!!! Salutacions

    ResponElimina
  10. Aquest plat més que un timbal, és tota l'orquestra!
    Una abraada!

    ResponElimina
  11. Un timbal molt bo i una presentació molt bonica.

    ResponElimina
  12. Quin timbal més apetitós ^^ Ha d'estar boníssim :) Com que no duu espines, els més petits segur que el deuen deborar ben contents
    Molts petons :D

    ResponElimina