ALBERGÍNIA FARCIDA






INGREDIENTS

2 albergínies rodones
8 gambes
2 talls de rap
Farina                                    
1 tomàquet                      
1 all
½ got de vi blanc
6 ametlles torrades
½ llesca de pa torrat
½ got d’aigua
Sal
Pebre negre

Tallem la part de dalt de les albergínies perquè ens quedin com cassoletes, amb molt de compte retirem la polpa de dintre procurant no trencar-les. Reservem la polpa.

Un cop les tinguem buides, les posem a una plata del forn posades del reves, o sigui que la pell ens queda a dalt, les portem al forn que ja tindrem escalfat a 180º C. i deixem coure uns 10 minuts, no interessa que quedin gaire fetes perquè no les podríem farcir.

Pelem les gambes i les tallem a trossos, tallem també els talls de rap, salpebrem. A una paella amb una mica d’oli, enrosi’m les gambes, quan les tinguem les reservem, amb el mateix oli sufragui’m el rap que prèviament l’hem enfarinat, unes voltes i el reservem amb les gambes.

La polpa de les albergínies que tenim reservada la tallem a trossets i la sufragui’m amb el mateix oli de les gambes i el rap. Quan s’hagi embegut l’aigua que va deixant, afegim el tomàquet pelat i tallat a trossets, salpebrem, aboquem el vi i deixem coure uns quinze minuts.

Al morter piquem les ametlles, el pa i l’all, afegim una mica d’aigua, barregem i ho aboquem a la paella que tenim l’albergínia, unes voltes llavors posem les gambes i el rap, deixem coure a foc molt suau un deu minuts.

Amb aquesta farsa omplim les albergínies, les portem uns moments al forn que ja tenim calent i servim immediatament. 

 

Comentaris

  1. ¿Unes albergínies farcides amb gambes y rap? Aixó és una auténtica delicatessen!!... Quines ganes de tastar-les!!... jo que normalment les farceixo amb bolets, o amb verdures ...

    ResponElimina
  2. Boníssima!!!! M'encanta l'albergínia farcida, i més si és amb peix i marisc!! Petons

    ResponElimina
  3. Un relleno diferente al que yo suelo hacer, pero una pinta buenísima, Besos.

    ResponElimina
  4. aixi farcida de peix ja sé d'algú aqui a casa que s'hi apuntarà i ràpid.... bona idea!!

    ResponElimina
  5. Interesantes receta, buenas fotos, muy apetitosas, me gusta tu blog tiene muchas variantes y es de gran calidad.. Te invito a visitar mi blog de Valencia, con recetas tradicionales de la Comunidad Valenciana.

    http://valenciagastronomic.blogspot.com.es

    Esta semana "la receta de los buñuelos de calabaza que se hacen para fallas " y la semana que viene “La mona de Pascua de Valencia” ¿te lo vas a perder?

    Además, si te gusta la gastronomía valenciana, puedes colocar el código HTML en tu blog y tendrás acceso directo a mi blog, verás que chulo.

    ResponElimina
  6. molt bo aquest farciment, acostumo a posar-hi arrpos, pero amb peix no...es genial! petons

    ResponElimina
  7. Oh, quina bona idea, farcir-les amb peix enlloc de la típica de carn... m'ho apunto, que entre les gambes, el rap i la picada ha de quedar molt gustós.

    ResponElimina
  8. Mai les he fet farcides de peix.... però reconèc que m'han encantat.
    Qué bones!!!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  9. Um blog com receitas deliciosas,adorei!
    bjs

    ResponElimina
  10. Un relleno distinto a lo que yo hago, pero parece muy rico, lo provare.
    Besos cris y Laura (lacocinadecrisylaura).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars