dimecres, 30 d’abril de 2014

AMANIDA TÈBIA DE VERDURES AMB LLAGOSTINS I FOIE GRAS





INGREDIENTS

3 cebes tendres
3 pastanagues
2 carxofes
12 llagostins
Uns talls de foie gras
1 gra d’all
Oli d’oliva
Unes fulles d’amanida
2 cullerades de vinagre de Modena
2 cullerades de vinagre de Xeres
Un raig d’oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem les fulles d’amanida i reservem.

Preparem una vinagreta amb els dos vinagres i un raig d’oli, salpebrem, remenem molt bé i reservem.

Pelem les pastanagues i les cebes tendres, les tallem a làmines fines amb la mandolina. Les saltegen a una paella amb una mica d’oli, amb uns tres minuts les tindrem al punt. Reservem

Netegem les carxofes, tallem els cors a làmines fines i les fregim amb l’oli que ens ha sobrat de les verdures. Tenen de quedar cruixents. Reservem

Pelem els llagostins i els saltegem a una paella amb una cullerada d’oli i amb l’all filetejat. Afegim les verdures que tenim reservades, salpebrem, donem unes voltes i ja podrem emplatar.

Tallem el foie gras a trossos no massa grossos, el courem a la planxa durant uns moments.

Per servir, al fons del plat posarem unes fulles d’amanida, la verdura saltejada ben escorreguda si portes massa oli, els llagostins, a sobre les làmines de carxofa i els trossos de foie gras. Amanim amb la vinagreta que tenim reservada.


3 comentaris:

  1. Això és com un "mar i muntanya" selecte, no? Quina bona pinta!! Salutacions

    ResponElimina
  2. Boníssima!! provaré aixó de posar-hi foie gras! petó i bona setmana!

    ResponElimina
  3. Un entrant de luxe!!! Quina combinació de sabors i textures...mmmmm! Petons!

    ResponElimina