divendres, 25 d’abril de 2014

CUIXES DE POLLASTRE FARCIDES “SEGONA VERSIÓ”





INGREDIENTS

4 cuixes de pollastre
4 talls de pernil curat
4 talls de formatge
3 patates   
1 pebrot verd
1 ceba tendra   
Oli d’oliva
1 got d’aigua
Sal
Pebre negre

Desossem les cuixes de pollastre, les estenem sobre el marbre, les farcim amb un tall de pernil i un de formatge, enrotllem i lliguem. Salpebrem un cop les tinguem lligades.

Pelem les patates i les tallem a rodanxes de mig centímetre.

A una plata pel forn hi posem les patates a sobre la ceba tendra i el pebrot verd, tot tallat en juliana. Salpebrem i posem les cuixes que tenim lligades. Ragem amb un bon raig d’oli i un got d’aigua.

Portem la plata al forn que ja tindrem preescalfat a 180º Cº, deixem coure durant uns 40 minuts, si fes falta podem posar-hi una mica més d’aigua.

Per servir, al plat posem les patates amb la ceba i el pebrot, a sobre la cuixa de pollastre tallada per la meitat i salsegem.


6 comentaris:

  1. Quina bona pinta, Sión! Sempre m'han encantat, les cuixes farcides!! i les teves al forn, amb les patates i el pebrot, i el pernil i formatge, són per sucar-hi pa!

    ResponElimina
  2. Sí que tenen bona pinta, sí, i ja m'agradaria menjar-me'n una per sopar!!!!
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. No he fet mai cuixetes farcides...això de desossar-les em fa una mica de respecte...però veient el resultat algun dia m'hi hauré de llençar! Petons!

    ResponElimina
  4. Amb aquest farcit ha de quedar una carn molt més melosa i gustosa.
    Un plat per sucar-hi pa!

    ResponElimina
  5. Sión i Miquel; Un farciment de primera, que bones que es veuen, tenen un aspecta de mossegada.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  6. Jo no pararia de sucar-hi pa... però em conformo imaginant-me lo bo que estava...! petons

    ResponElimina