dimecres, 2 d’abril de 2014

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE TONYINA






INGREDIENTS

12 pebrots del piquillo
200 g de tonyina amb oli
½ k de tomàquets madurs
Farina
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Preparem una salsa de tomàquet com tinguem costum de fer-la. Quan la tinguem llesta en reservem una cullerada per barrejar amb la tonyina.

Escorrem la tonyina del seu oli, la posem a un plat i amb una forquilla l’esmicolem, tot  barrejant-hi la cullerada de salsa de tomàquet que teníem reservada.

Traiem els piquillos del seu suc, en tallem dos a trossos petits, els aboquem a la salsa de tomàquet que tenim preparada i deixem, coure uns tres minuts.

Farcim la resta dels piquillos amb la barreja de tonyina i tomàquet, els enfarinem i els fregim tomba i tomba, en treure’ls de la paella els posem a la salsa de tomàquet. Els deixem coure uns moments.

A l`hora de portar-los a taula els tindrem d’escalfar una mica, perquè els faig amb una mica d’antelació, ja que estan més bons si porten una bona estona amb la salsa.      

     

7 comentaris:

  1. Mira que bons! Fàcils de fer i segur que molt gustosos! Petons, Sión!

    ResponElimina
  2. Els pebrots del piquillo son bons amb qualsevol farciment, aquests tenen una pinta boníssima. Petons

    ResponElimina
  3. M'encanten els piquillos farcits, però no n'he menjat mai amb tonyina!! amb lo fàcils que són de fer... no tardaré gaire a copiar-te'ls! un petó!

    ResponElimina
  4. uau, senzillament sensacional!!!! Ho trobo original i molt fàcil de fer.
    Tant,que avui mateix ho faig per sopar!!!!!
    Aquestes són les meves receptes preferides :)

    ResponElimina
  5. Que pinta tan bona!!
    Rapids i fàcils.. un sopar ideal
    Besets
    http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. que bons que son eh els pebrots del piquillo....petons

    ResponElimina