PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE TONYINA
INGREDIENTS
12 pebrots del piquillo
200 g de tonyina amb oli
½ k de tomàquets madurs
Farina
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Preparem una salsa de tomàquet com tinguem
costum de fer-la. Quan la tinguem llesta en reservem una cullerada per barrejar
amb la tonyina.
Escorrem la tonyina del seu oli, la posem a un
plat i amb una forquilla l’esmicolem, tot
barrejant-hi la cullerada de salsa de tomàquet que teníem reservada.
Traiem els piquillos del seu suc, en tallem
dos a trossos petits, els aboquem a la salsa de tomàquet que tenim preparada i
deixem, coure uns tres minuts.
Farcim la resta dels piquillos amb la barreja
de tonyina i tomàquet, els enfarinem i els fregim tomba i tomba, en treure’ls
de la paella els posem a la salsa de tomàquet. Els deixem coure uns moments.
A l`hora de portar-los a taula els tindrem d’escalfar
una mica, perquè els faig amb una mica d’antelació, ja que estan més bons si
porten una bona estona amb la salsa.
Quina bona pinta!!!
ResponEliminaPetons.
Mira que bons! Fàcils de fer i segur que molt gustosos! Petons, Sión!
ResponEliminaEls pebrots del piquillo son bons amb qualsevol farciment, aquests tenen una pinta boníssima. Petons
ResponEliminaM'encanten els piquillos farcits, però no n'he menjat mai amb tonyina!! amb lo fàcils que són de fer... no tardaré gaire a copiar-te'ls! un petó!
ResponEliminauau, senzillament sensacional!!!! Ho trobo original i molt fàcil de fer.
ResponEliminaTant,que avui mateix ho faig per sopar!!!!!
Aquestes són les meves receptes preferides :)
Que pinta tan bona!!
ResponEliminaRapids i fàcils.. un sopar ideal
Besets
http://desdelacuinadelhort.blogspot.com.es/
que bons que son eh els pebrots del piquillo....petons
ResponElimina