dijous, 18 de desembre de 2014

PATATES FARCIDES DE GAMBES I AMANIDA




INGREDIENTS

2 patates grosses
6 gambes
4 palets de surimí
1 ceba tendra
½ cogombre
Maionesa
Sal
Oli d'oliva

Posem una olla amb aigua al foc, rentem les patates i les bullim senceres i amb la pell, fins que quan les punxem amb un ganivet ens surti sol, sempre procurant que no se'ns  trenquin.

Quan les tinguem cuites les partim per la meitat al llarg, buidem una mica, reservem el contingut per separat.

Pelem la ceba tendra i el cogombre, els tallem a trossets petits, quan ho tinguem llest, ho barregem a la maionesa. Reservem

També pelem, les gambés i les courem a la planxa, quan les tinguem les tallem a rodelles, els palets de surimi també els tallem a trossets. Reservem

A un plat posem la resta de patata que tenim reservada, espolsem amb una mica de sal, ragem amb oli i aixafem amb una forquilla.

A un bol posarem la ceba tendra i el cogombre amb maionesa, també posem les gambes i el surimi, finalment la patata aixafada, remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben integrats. Farcim les patates amb el preparat.

Les podem servir fredes, que és com ens agraden, o bé escalfar-les una mica al forn.


6 comentaris:

  1. Boníssimes!! i a més el farciment pot ser de mil maneres, aquesta proposta deliciosa! un petó!

    ResponElimina
  2. Qué són de bones les patates farçides, el teu farçit em recorda al cocktail de gambes però dins una patata, guay
    Muas

    ResponElimina
  3. Ooooooooh quina salivera! Ara que ja s'acosta l'hora de sopar!
    T'agafo la idea!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Hoy viernes, y ya casi casi a las puertas de la Navidad, simplemente os deseo a todos una FELIZ NAVIDAD, con todo mi cariño: Elena

    ResponElimina
  5. Les patates farcides son sempre un exit garantit pero amb aquest farcit tan festiu encara més, molt bona recepta! Una abraçada i que passis molt bon Nadal amb la gent que estimes, petons!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina