dilluns, 15 de desembre de 2014

UN SOPAR AMB MOLTA CRESTA




Quan els nois eren a casa de tant en tant feia un sopar de crestes. El passat dissabte amb en Miquel vam decidir fer-nos un sopar amb molta cresta.
És un sopar ben diferent i amb molta varietat de sabors.

INGREDIENTS PER

LES DE BOTIFARRA DEL PEROL



½ butifarra del perol
Oli d’oliva

Traiem la pell a la botifarra, la posem a una paella amb una gota d’oli, l’anirem aixafant amb la forquilla fins que ens quedi com una pasta. En aquest punt ja podem omplir les crestes. Reservem

LES DE BOTIFARRA AMB FORMATGE


100 g botifarra o carn picada
Formatge rallat
“Tranchetes”
Oli

Si hem comprat botifarra, li traiem la pell, posem a un plat, amb la forquilla separem una mica la carn, perquè ens quedi més solta. Si ho fem amb carn picada, ens caldrà  salpebrar.

A una paella hi posem  una mica d’oli i botifarra o la carn picada, tornem a xafar-la, a foc lent hi anem  posant el formatge rallat mica amb mica, per tal que és fonguí i se’ns  incorpori molt bé, quan ja tinguem tot el formatge rallat incorporat, posem els tranchetes trencats a trossos, ens quedarà com una crema molt espessa.

Omplin les crestes que vulguem. Reservem

LES DE BOTIFARRA NEGRE AMB PIQUILLOS


2 talls de bull negre
2 pebrots del piquillo confitats

Tallem els talls de bull negre i els pebrots del piquillo a trossets, els posem a una paella amb unes gotes d’oli, donem unes voltes i ja poder farcir les crestes. Reservem

LES DE TONYINA AMB TOMÀQUET


1 llauna de tonyina amb oli
Tomàquet triturat
Oli
Sal
Massa per crestes “La Cocinera”

Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli, espolsem amb una mica de sal.

Mentrestant escorrem molt bé  l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt bé  amb una forquilla.

Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.

Ja podem farcir les crestes que vulguem. Reservem

LES DE XOCOLATA


Xocolata al nostre gust

Tallem porcions de xocolata d’uns 4 x 1,5 cm.

Estenem sobre el marbre una cresta, posem-hi una porció de xocolata i tanquem.

Per coure-les, posem oli a una paella i les anem fregint per ordre de sabors. Només volta i volta, ja que es cremen de seguida. Les posem sobre paper de cuina, per treure’n el màxim d’oli que els puguin quedar.


5 comentaris:

  1. Tens raó, quan no hi ha el fills canvien els menús... Segur que vau fer un gran sopar!!! petons

    ResponElimina
  2. Fins i tot crestes per postres, un bon sopar i totes es veuen molt bones.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Una molt bona idea per a sopar, apuntada!

    ResponElimina
  4. jijiji.. m'encanta el nom del sopar, molt encertat!
    És veritat que ha de quedar molt divertit i molt variat de sabor.
    Fins i tot les postres són amb crestes!

    ResponElimina

  5. Sión i Miquel; Una forma diferent de fer un sopar, amb crestes variades. Que bo que té que estar.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina