dimarts, 9 de desembre de 2014

SALTEJAT DE LLETONS DE XAI AMB CAMAGROCS





La troballa de camagrocs d’aquest any, ens dona per fer-ne moltes receptes. Aquesta n’és un altre de molt bona.

INGREDIENTS

Lletons de xai
Camagrocs
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Netegem els camagrocs i els reservem.

Netegem molt bé de greix i de sang els lletons, passem per sota l’aigua i els eixuguem, salpebrem.

A una paella amb una mica d’oli posem els lletons, els enrossim una mica (sobretot tapats perquè esquitxen molt) quan comencen a enrossir-se,  afegim els camagrocs, quan s’hagi acabat l’aigua que han deixat els bolets, deixem coure uns deu minuts tot el conjunt i ja podrem servir.

Els lletons són unes excrescències carnoses del coll del xai.  


3 comentaris:

  1. M'agrada tot el que sigui recuperar la cuina dels menuts i en coses com els lletons que fins no fa massa semblaven "oblidats", mentre que a França i en concret els de vedella, van a preu d'or...

    Salutacions,

    ResponElimina
  2. Bona pinta en té, però si em dius que són lletons... no se si en menjaria... em fan cosa...petons

    ResponElimina