dissabte, 27 de desembre de 2014

SOPAR DE NIT BONA





Com ja fa uns quants anys, el sopar de Nit Bona és una safata de pernil iberic acompanyat de pa amb tomàquet i un bon assortit de formatges, aquest any  maridats amb unes melmelades boníssimes, que ens han enviat de la Cooperativa la Fageda.

INGREDIENTS

Formatges: Crozier Blue
                   Beaufort de Chalet Alpa
                   Abbaye de Tamie Trappist
                   El Terros de Mas Alba
                   Brie de Nancis 
                   Fermió La Balda
                   Stawley
Melmelada: De fruits del bosc
                    De taronja amarga

El resultat un bon sopar.


7 comentaris:

  1. Aquest sopar sense comnplicacions i boníssim és perfecte per donar el tret de sortida als àpats nadalencs!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Un sopar d'alló tant i tant senzill, però amb uns resultats increïbles.
    Bones festes Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. senzill i amb bons ingredients!: "no se puede desir nada más"!

    ResponElimina
  4. Una bona degustació de formatges!!!!!!!!!!!!
    Bon Nadal i feliç 2015
    Un petó

    ResponElimina
  5. fantastica elecció i molt bones mermelades, en donc fe!! bones festes!!

    ResponElimina
  6. Un sopar espectacular...a casa som molt d'utilitzar melmelades, de fruites i de verdures!!! Segur que va ser un àpat genial! Petons!

    ResponElimina
  7. Es diu Nit de Nadal, no Nit Bona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina