COCA FARCIDA AMB GULES, POP, BOLETS I GAMBES
6 gambes
1 pop de 250 g
1 llauna de gules
1 bitxo
100 g de bolets
½ làmina de pasta de full
1 ceba
1 cullerada de mel
1 all
1 tomàquet
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem el pop i el tallem per la meitat
separant-ne la part de les potes de la bossa, que la guardarem per una altra
preparació. Posem un cassó al foc amb un polsim de sal, quan arrenqui a bullir
hi posem les potes i deixen uns 20 minuts, passat el temps retirem del foc,
tapem i deixem refredar.
Per preparar la coca de pasta de full. Estenem
la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica, la tallem a porcions de la mida
que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gens.
Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una
safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200º, quan comença a
enrossir, la tapem amb un altre full de paper sulfuritzat, posem a sobre una
altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.
Pelem la ceba i la tallem a rodanxes molt
fines amb la mandolina, la passem a una paella amb una mida d’oli i la confitem
a foc molt suau. Quan comenci a suar, apugem el foc perquè enrosseixi una mica.
Tornem a posar, a foc suau salpebrem, remenem i afegim 1 cullerada de mel. Remenem
molt bé perquè caramel·litzi, quan la tinguem totalment incorporada a la ceba,
la retirem a un plat.
Netegem i pelem les gambes. A una paella
enrossim l’all que hem trinxat molt petit, afegim les gambes i les gules, posem
el bitxo ben aixafat, remenem una mica i salpebrem. Reservem
Netegem els bolets, els saltem amb una mica
d’oli. Ara és el moment d’afegir les gules amb les gambes, i les potes de pop
separades d’una en una. Al moment de servir portarem la paella al foc, és
importat que sigui ben calent.
Tallem el tomàquet a rodanxes fines,
salpebrem.
Per muntar la torrada, sobre la pasta de full
posem, unes rodanxes de tomàquet, a sobre la ceba caramel·litzada, a sobre la
barreja de gules, pop, bolets i gambes.
Aquesta recepta la vaig veure a Internet, i el
resultat es espectacular.
Ostres aquesta recepta és espectacular!
ResponEliminaMe l'estic imaginant per un d'aquells dinars de familia, on sempre hi ha problemes per fer un primer que agradi a tothom... crec que amb aquesta recepta ja n'he trobat un!!
Petons!
i
Bon profit!
Cuina d'emergencia
Caram, quin luxe de coca!! Te molt bona pinta. Petons!
ResponEliminaI tant que m'agrada aquesta coca, amb tots els ingredients que m'encanten.
ResponEliminaPetons.
Que bona i que farcideta!!bon cap de setmana!
ResponEliminaUna bona idea i molt completa¡
ResponEliminaBon cap de setmana
ResponEliminaSión i Miquel; Quina troballa d'ingredients a sobre d'aquesta coca, tot un espectacle veure aixó a taula i també al paladar¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Miquel i Sión; Com a participants que sou del repta del blog; Destapant Cassoles de la Mercé; -Del blog al plat- en el meu blog; http://menjadebacalla.blogspot.com/ trobareu una P.D. a veure que us assembla,sí és així passeu-ho a altres blogaires.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)