dimarts, 22 de setembre de 2015

VERAT AMB CEBES I PASTANAGUES






INGREDIENTS

1 verat gros, d’uns 400 g
4 pastanagues petites
2 cebes
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre blanc

Posem aigua al foc amb un polsim de sal, fem-li arrancar el bull. Tirem-hi les cebes  pelades senceres, deixem bullir només 2 minuts.

En una safata pel forn, posem-hi les cebes que acabem de pre-bullir, tallades de llarg a llarg en quatre trossos cadascuna. Posem-hi també a la safata les pastanagues pelades. Amanim amb sal un xic de pebre i un fil d’oli. Tapem la safata amb paper de plata i posem al forn que ja tindrem a 200 ºC durant 7 minuts.

Mentrestant polim els filets dels verats, haurem de descarregar les espines de la panxa, de les vores i del mig del llom, fent-hi un tall poc profund de dalt a baix i en forma de falca per retirar-ne el rosari d’espines.

Salem els filets de verat, els tallem per la meitat, els col·loquem ben repartits a la safata, sobre les cebes i les pastanagues. Afegim-hi un fil d’oli, ara sense tapar amb el paper de plata. Deixem coure uns 8 minuts també a 200ºC.

Ja podem porta la safata a taula.


3 comentaris:

  1. Merhabalar, muhteşem uskumru çok severim. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    ResponElimina
  2. M'encanta! Super sana i gustosa, i fet al forn, que a mi m'encanta!
    Ara a l'estiu val la pena aprofitar que el verat surt tan bo.

    ResponElimina
  3. M'encanta el verat...i fet al forn surt molt bo!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina