POLLASTRE PICANTÓ AMB VERDURES




INGREDIENTS

1 pollastre picantó
2 pebrots verds
1 carabassó
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
1 got d’aigua

Partim el pollastret per la meitat, salpebrem, el posem a una safata, l’amanim amb un raig d’oli i un got d’aigua. Portem la safata al forn, que ja el tindrem preescalfat a 200 ºC, el deixem coure uns 20 minuts per cada costat o fins que el tinguem al nostre gust.

Mentrestant preparem les verdures que haurem netejat prèviament. Tallem els pebrots verds per la meitat. Tallem la ceba a rodanxes, les posem a un plat i empolsinem amb una mica de sal, deixarà anar la seva furto, passats uns moments, l’esbaldim. Tallem el carabassó.

Posem una planxa al foc amb unes gotes d’oli, quan ja sigui calenta anirem coent les verdures, afegint-hi una mica d’oli si fes falta. Quan les tinguem cuites empolsinem amb sal i pebre negra al nostre gust.

Servim el pollastret acompanyat de les verdures.


Comentaris

  1. Una recepta sana i ben gustosa! Compro poc el picantó, però la veritat és que dóna molt de joc, i queda boníssim. I ja saps que totes les receptes fetes al forn m'encanten! ;)

    ResponElimina
  2. Trobe que és una recepta deliciosa. Els picantons són molt bons, però per on jo visc costen una mica de trobar. Queda apuntadíssima!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars