dijous, 10 de setembre de 2015

CREMA DE PASTANAGA AMB CALAMARSONS






INGREDIENTS

800 g de pastanagues
1 ceba
2 patates
6 calamarsons
Aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc molt

Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes, les patates a daus no massa grossos i la ceba a juliana, posem les verdures a una olla, salpebrem i les cobrim amb aigua i un raig d’oli d’oliva.

Portem l’olla al foc, deixem coure a foc lent, durant una mitja hora.

Passat el temps ho triturem, passem pel colador xines i rectifiquem de sal i pebre si fes falta.

Mentrestant hem netejat els calamarsons, tallem-los a rodanxes d’uns 3 cm. Salpebrem i saltegem les rodanxes a una planxa, fins que les tinguem al nostre gust.

Per servir: en un plat fondo posem la crema, escampem per sobre els calamarsons.

Podem servir-la semi freda o calenta, esta molt bona de les dues maneres.


3 comentaris:

  1. uhmmmmm como apetecen ya las cremas!! se me ha antojado para el medio día!! que rica!

    ResponElimina
  2. La crema de pastanaga m'agrada molt, i amb aquest "topping" tan original segur que queda un plat deliciós i ben complert!

    ResponElimina
  3. Ja saps que sóc fan de la crema de carbassa, i amb els calamarsons ben tendres, ha de ser un plat excepcional!

    ResponElimina