divendres, 25 de setembre de 2015

CREMÓS DE CIGRONS AMB ANXOVES






INGREDIENTS

½ kg de cigrons cuits
6 anxoves salades
Oli d’ oliva
Sal
Pebre blanc molt

Netegem les anxoves, posem els filets amb una mica de vinagre durant uns deu minuts per treure’ls-hi el gust excessivament salat. Passat el temps les esbaldim, eixuguem amb paper de cuina i les amanim amb un bon raig d’oli i un polsim de pebre blanc.

Per aquesta preparació els cigrons són comprats cuits i vaig demanar una mica del suc de coure’ls.

Posem a un cassó els cigrons amb la seva aigua per escalfar-los. Quan siguin calents els posem al got de la batedora amb una mica del suc, triturem fins que ens quedi un puré una mica consistent, si fes falta podem posar-hi una mica més de l’aigua de cocció.

Per servir, al plat posem, un motlle l’omplim de cremós de cigrons, posem uns filets d’anxova a sobre i acabem amb unes gotes d’oli.

Aquest cremós es gairebé igual de bo tant fred, com calent.


4 comentaris:

  1. me parece que debe estar muy rico!! adoro los garbanzos y la combinación con anchoas , me encanta!!

    ResponElimina
  2. Cigrons com si fos un hummus, però amb unes quantes diferències i el afegit de les anxoes, m'agrada molt i es ben fàcil.
    Petons.

    ResponElimina
  3. A mi també m'agrada... ! fa bona pinta!! petó

    ResponElimina
  4. Quin contrast més bo!! Me l'apunto, gràcies!
    Anna

    ResponElimina