CARAMELS DE POLLASTRE
INGREDIENTS
2 cuixes de pollastre
1 ceba
2 dents d’all
1 tomàquet
½ got de cervesa
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Farina
Fulls de pasta brik
Pinyons
A
una cassola posem oli a escalfar, quan el tinguem al punt, posem el pollastre
que ja tindrem salpebrat i el daurem lleugerament per tots costats.
Quan
el tinguem hi posem la ceba i el tomàquet, tot tallat a trossos, els alls els
partim per la meitat i també els posem a la cassola, donem unes voltes, afegim
la cervesa i l’aigua. Deixem coure a foc lent durant una hora i mitja.
Passat
el temps, traiem el pollastre de la cassola. Deixem refredar una mica, desfilem
la carn i la portem a una paella, la ceba la tallem petita i la posem amb la
carn, afegim un grapat de pinyons i un colleró del suc de rostit, donem unes
voltes fins que ho tinguem tot ben amalgamat.
Preparem els
caramels, les fulles de pasta brik les tallem dividint-les
en quatre triangles.
A un bol, posem una cullerada sopera de farina
i una d’aigua remenem, ha de quedar espessa, doncs és per segellar el caramel.
Agafem el triangle de pasta brik, a la part
rodona, posem una cullerada del preparat de pollastre, enrotllem i el pintem
amb la pasta de farina i segellem.
Fregim a una paella amb oli, fins que els
tinguem enrossits, és molt ràpid. Servir immediatament.
Amb aquestes quantitats vaig poder fer
caramels per a tres vermuts. Podem congelar el preparat abans de embolicar amb
la pasta brik
ResponEliminaSión i Miquel; Amb aquets caramels, si que no es té que treu el paper...
Bona proposta, servits d'aquesta manera de ben segur que són molt i molt bons¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
es tan bona la pasta brick!! li va bé qualsevol farcit i sempre és una sorpresa per qui se'l menja!! m'agrada la teva proposta! petons
ResponElimina