ARRÒS AMB PEUS DE PORC, CAMAGROCS I CARGOLINS





INGREDIENTS

3 mitjos peus
200 g de camagrocs
Un grapat de cargolins
250 g d’arròs
1 ceba
2 tomàquets
Brou de carn
Sal
Oli d‘oliva

Els peus de porc els he comprat bullits. Per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. (És important embolicar-los amb paper film perquè espeteguen molt). Un cop desossats els tallem a trossos i reservem.
                                     
Els cargolins els tenia bullits al congelador.

A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, saltegem uns moments els camagrocs i els reservem. Sufragui’m els peus que tenim tallats a trossos, donem unes voltes i els reservem amb els camagrocs.

A la mateixa cassola amb l’oli que ens ha quedat, fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet ratllat, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenant fins que el tinguem al nostre gust.

Mentrestant posem el brou a bullir per tindre’l preparat per abocar a l’arròs.

Ara és el moment de posar a la cassola amb el sofregit, els camagrocs i els peus tallats a trossos que tenim reservats. Remenem molt bé tot el conjunt, aboquem l’arròs i remenem fins que agafi una mica de color. Afegim el brou i els cargolins tornem a remenar i deixem coure però anirem remenant de tant.

Quan el tinguem al nostre gust, m’agrada deixar-lo tapat durant un parell de minuts, i ja el podem servir.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars