dilluns, 28 de novembre de 2016

CUA DE VEDELLA ROSTIDA, AMB ORELLA DE PORC I FLOR DE GÍRGOLES




 INGREDIENTS

1 Cua de vedella 
2 orelles de porc
250 g de flor de gírgoles             
1 cabeça d’alls
1 ceba
2 tomàquets
1 cullerada de farina
Mig litre de cervesa
Oli
Sal,
Pebre negre                      

En una cassola, fregim la cua de vedella que tenim salpebrada, fins a tenir-la daurada. Reservem

Les orelles de porc les tallem a trossos d’uns 3 x 3 centímetres, i els fregim amb l’oli que ens ha sobrat de la cua. Reservem

En l'oli restant enrossim la ceba tallada en juliana, els alls i els tomàquets, després afegim la farina. Quan la farina està una mica daurada, posem la cua i les orelles que tenim reservades i la cervesa, deixar-la evaporar una mica, i tirem aigua fins a cobrir les carns, posem el foc a mitja potència, tapem i deixem cuinar durant una hora i quart aproximadament, vigilant de tant en tant, perquè no s'esgoti la salsa, si passés, podríem afegir una mica més d'aigua.

Mentrestant netegem els bolets i els fregim amb una mica d'oli, en una paella. Reservem

Passat el temps, traiem les carns i passem la resta pel colador xinès. 

Les posem una altra vegada a la cassola, amb la salsa. Afegim els bolets i deixem coure tot el conjunt, uns 10 minuts.


6 comentaris:

  1. Un platillo como diría el Pep Nogue que esta de muerte!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que esta de muerte, cuanta razón tiene Pep Nogue!!
      Un abrazo

      Elimina
  2. Uuuuuuuiiiii....que bo! M'agrada la cua de vedella i m'encanta l'orella! Quina combinació!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina