dilluns, 21 de novembre de 2016

CANELONS DE SALMÓ MARINAT, FARCITS AMB BACALLÀ TRAGINER






INGREDIENTS

Salmó marinat (recepta aquí)
Faves bavi bullides
Sal Maldon
Oli d’oliva

PER EL FARCIT

200 g de bacallà dessalat
1 patata mitjana
½ pebrot verd escalivat
2 tomàquets madurs
1 gra d’all

Triturem sense pell ni llavors els tomàquets. Confitem amb l’all tallat petit. Un cop saltat, reservem l’oli. Reservem en un bol.

Tallem la patata a daus petits, fregim-los i els aboquem al bol.

Piquem el pebrot escalivat, i barregem tot junt dins el bol.

Saltem a foc fort i amb l’oli de l’all, el bacallà que tindrem tallat a daus petits.

Incorporem el bacallà al bol, remenem-ho molt bé, rectifiquem de sal i pebre, i deixem temperar, o refredar totalment segons vulguem, és molt bo de totes maneres.

Tallem quatre làmines de salmó ben primetes. Posem dues làmines de salmó una al costat de l‘altre, les farcim amb el bacallà traginer, enrotllem i posem-lo al plat. Decorem amb les faves amanides amb oli verge i una gota de vinagre, espolsem una mica d’anet molt per sobre.


2 comentaris:

  1. OOoohhhh! M'ha encantat la idea! Ho provaré!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Esta molt bo Olga, si el fas així gran et serveix de plat o petit de tapa!!
    Petons

    ResponElimina