dilluns, 7 de novembre de 2016

TERRINA DE POLLASTRE I FRUITS SECS





INGREDIENTS

3 pits de pollastre
120 g de festucs pelats
30 g d’avellanes pelades
100 g d’orellanes d’albercoc
1 ceba
2 ous
Sal
Pebre negre molt

Tallem la ceba ben petita i la posem a un bol.

Tallem els pits de pollastre a daus d’uns 3 cm i els afegim al bol.

Trossegem les avellanes, els festucs i les orellanes també les aboquem al bol. Remenem la barreja, afegim els dos ous batuts, salpebrem al nostre gust i remenem molt bé perquè tots els ingredients quedin ben amalgamats.

Folrem un motlle rectangular amb paper de forn, aboquem tot el preparat, el portem al forn que tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure durant una hora.

Quan la tinguem cuita, la deixem refredar i la reservem a la nevera unes 10 hores. Així no tindrem problemes a l’hora de tallar-la.

Si la volem temperada, un cop tallada la podem posar uns segons al forn, ben calent.

Si ens en sobra, la podem congelar, tallada a talls, queda perfecta.



1 comentari:

  1. ohhh que pinta más rica!! me encanta, queda chulisimo el corte y está seguro que delicioso!! esta receta me la guardo, que esto para navidades viene muy bien!!

    ResponElimina