dijous, 1 de desembre de 2016

COCA AMB CABELL D’ÀNGEL I FRUITS SECS



INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full rectangular
Anís estrellat en pols
Confitura de cabell d’àngel
Un grapat d’avellanes                  
Un grapat d’ametlles                   
Un grapat de pinyons                    

Estenem en una safata pel forn la làmina de pasta de full. Amb una forquilla punxem tota la base deixant uns dos centímetres per tots els costats sense punxar.

Empolsinem tota la base amb la pols d’anís estrellat, a sobre escampem el cabell d’àngel. Repartim els fruits secs per sobre el cabell d’àngel, empolsinem amb una mica de sucre.

Portem la safata al forn que ja tindrem escalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 20 minuts o fins que la tinguem al nostre gust.

Quan la tinguem cuita la podem pintar perquè ens quedi brillant.

Agafem una cullerada de cabell d’àngel, una o dues cullerades soperes d’aigua i triturem ben fi. Pintem la coca i el resultat és sorprenent.

Font de la recepta, blog CrijoArMaEl, una mica tunejada al meu gust.


2 comentaris: