TÀRTAR DE TOMÀQUET, POMA I BACALLÀ
INGREDIENTS
2 tomàquets d’amanida
1 poma Golden
150 g de bacallà dessalat
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Escaldem els tomàquets, els traiem la pell,
les granes, tallem a daus i reservem a un bol.
Pelem i tallem la poma a daus, l’afegim al bol
amb els tomàquets. Amanim amb un polsim de sal i de pebre blanc, un raig d’oli
remenem i reservem.
Esqueixem el bacallà que ja tenim dessalat,
l’amanim amb un bon raig d’oli. Reservem
Per servir, a un motlle circular posem dues
cullerades de tàrtar de tomàquet i poma, després anirem posant-ne mes i també
el bacallà esqueixat.
Acabem amb uns fils de fulles de roure. Amanim
el conjunt amb un raig d’oli i unes gotes de vinagre de Mòdena.
bonissim i molt fàcil!!! m'encanten aquestes amanides completes que et pots menjar a qualsevol lloc!
ResponEliminaAra venen molt de gust aquestes amanides fresques i faci-les de preparar!!!
EliminaPetons
Molt completa i bona proposta¡¡
ResponEliminaMoltes gracies Miquel!!
EliminaUna abraçada
ResponEliminaSión i Miquel; Bona proposta, fàcil i amb bons productes. El resultat excelent.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
Es fàcil i bona, que més podem demanar??
EliminaUna abraçada Josep i família