dijous, 22 d’abril de 2010

LLOMS DE CONILL


INGREDIENTS

8 lloms
4 llagostins ó escamarlans
2 cullerades de sofregit de ceba i tomàquet
2 cullerades de vi ranci
Oli
Sal

Quan comprem el conill, demanem que ens separin els lloms de l’os, el tros que ens quedi prim ( el de sota panxa), el podem reservar per quan fem un arròs ó algun altre plat.

Amb els ossos de la espinada del conill i els cap dels llagostins, preparem un brou curt.

A una paella, amb una mica d’oli sofregim la ceba, i el tomàquet ratllats, molt lentament, salpebrem, al ratet hi tirem el vi ranci deixem evaporar, afegim unes cullerades del brou que hem preparat, remenem molt bé per emulsionar la barreja, deixem reduir fins que ens quedi una salsa una miqueta consistent

Salpebrem els lloms i saltegem a una planxa, fins que estiguin al nostre gust.

Per muntar el plat, quatre lloms, dos llagostins, he posat uns rossinyols per acompanyar, que sempre queden molt bé, regarem amb la salsa

27 comentaris:

  1. Sion,per a mi amb pollastre, el conill es animal de companyia.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Buenisima receta!la carne de conejo es muy sabrosa,en casa nos gusta a todos.
    Besets.

    ResponElimina
  3. Mmmm! Això és un delicatessen pur i dur. Quina pinta més bona que té. En prenc nota.
    Petons

    ResponElimina
  4. recepta que podria estar a la carta d'un bon restaurant

    Felicitats

    ResponElimina
  5. Un mar i muntanya sensacional.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. sion, sin lugar a dudas és un plato estupendo, com díu el josep sensacional, pero soy un cabezón irreparable y además yá no tengo solución,,jajajaja, tan sólo queria decirte que los platos donde se mezclan carne y pescado, nó suelen gustarme, soy raro verdád sion..........saludos paco...espero tu perdón

    ResponElimina
  7. Sonia l`Exquisit
    Gracies.
    Petons

    La cocinera de Betulo
    D`acord, però la carn de conill es molt sana, es de les que te menys colesterol i greixos, jejeje, però als gustos i a taula es una altre cosa.
    Un petonas

    Mesilda
    Gracies, admet totes les preparacions.
    Petonets

    Gemma- Guspires que viatgen amb el vent
    Gracies, si el probes ja amb diras.
    Petons

    ResponElimina
  8. Lidia
    Es el restaurant de casa la Sión. Jejeje
    Molts petons

    Josep
    Moltissimes gracies
    Una abraçada

    StHilari
    Moltissimes gracies
    Una abraçada

    Paco
    Al emplatar pots separar el conill dels llagostins, ja que cada un esta cuinat per separat, proveu i ja amb diràs
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. El conill a casa triomfa, però ha de ser amb els ossets fora, que si no ens molesten moltíssim. Aquests lloms ens fan una mengera boníssima. Petons guapa.

    ResponElimina
  10. El conill...que bò!, si no queda eixarreït és boníssim! a més és de les carns més saludables!...FELIÇ SANT JORDI!

    ResponElimina
  11. Quina recepta més bona!!! Supose que es deu poder fer igual amb pollastre, no? Salutacions

    ResponElimina
  12. El conill és una carn que m'encanta, i sense ossos, encara millor... jo sóc de les que disfruto com una boja escurant les costelletes!

    Excel·lent mar i muntanya!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  13. Mira ahir li deia al meu home que feia molt que no menjava conill i que en tinc moltes ganes, recordo els guisats que feia la meva àvia...el teu te un aspecta que m'agrada molt.
    petons

    ResponElimina
  14. Mira Sión ahir va ser la primera vegada a la vida que vaig comprar un conill, menjar-me'l m'agrada però quant el veig així crú em fà no sé que, ja et diré si ho he acabant fent o la fet el meu home a la brasa que és el mes possible.
    MuaS

    ResponElimina
  15. Els peixos
    Moltes gracies
    Molts petons

    La cuina vermella
    Aquí no hi ha cap osset, tot es tall
    Molts petonets

    Mercè
    Es qüestió de qualitat i trobar-li el punt de cocció.
    Petonets

    Francesc
    Per descomptat, totes les receptes es poden adaptar al nostre gust.
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Dolça
    Boníssima, i les costelletessss. Ja som dos. Gracies
    Petons

    Nuria
    Si el proves repetiràs, surt una mica fora dels guisats tradicionals.
    Petonets

    Gemma
    El conill a la brasa amb un bon all i oli també esta fenomenal, però es un altre cosa No¡¡¡¡ ja em diràs.
    Un petonas

    ResponElimina
  17. Un mar i muntanya delicios, no crec que hi hagi ningu que es resisteixi a un plat aixi. I amb una llesca de pa segur que deiexes el plat ben net.

    ResponElimina
  18. A casa sempre hem sigut de poc conill perque tant osset i repelamenta no ens agrada. Però el gust és boníssim, així que sense ossos hi estèm molt a favor.

    ResponElimina
  19. Gemma
    Segur que no en queden ni les engrunes. Feliç dia deSant Jordi
    Petons

    Starbase
    Aquí tot es tall, fora els ossos. Que passis un Feliç dia de Sant Jordi amb les teves persones estimades.
    Petons

    ResponElimina
  20. Hola bonica! a mi el conill no em diu masses coses :-), però sembla mentida com l'enyoro ara que aquí on visc no n'hi ha costum i em costa de trobar.

    Aquest plat teu té tan bona pinta que serà el primer que faré quan en trobi, es veu realment gustós. La combinació em sembla excepcional i la teva presentació es exquisida de debò. Amb el teu permís en prenc nota.

    un petó molt fort :-)

    ResponElimina
  21. molt bo! a casa acostumem a menjar conill moltes vegades. Així ho haurem de provar!

    ResponElimina
  22. hello
    I have a price for you on my blog
    just pick it up.
    good day

    ResponElimina
  23. Caram, no sabia que existien lloms de conill! Bé, vull dir que no sabia que es podia fer aquesta meravella de plat.

    Deu ser ben bo i ben sucós! Nyam!

    ResponElimina
  24. Maduixa
    El que no tenim es el que trobem a faltar. Moltes gracies, ja em diràs.
    Molt petons

    ANNAFS
    Gracies. Ja em diràs.
    Petonets

    Fimere
    Muchas gracias por pensar en mi.
    Muchos Besos

    Xavier
    Queden be, i amb les sobres en tens per un altre plat, que pesaré mes endavant.
    Una abraçada

    ResponElimina