dimecres, 14 d’abril de 2010

TRUITA D’ESPÀRRECS


Aquestes vacances de Pascua, hem anat a buscar espàrrecs silvestres, trobant-ne uns quants, cosa que vam aprofitar per fer una truita.


Com que en Manel de Cuinar es Generós amb un dels seus posts reivindica les receptes de truites, que tots fem però que normalment no publiquem, aprofito per posar aquesta que no per senzilla deixa d`estar boníssima.

INGREDIENTS

3 alls tendres
Un grapat d`espàrrecs silvestres
2 ous
Oli
sal

Posem a una paella un raig d`oli, posem els alls tendres i els espàrrecs tallats petits, a foc lent fins que estiguin confitats.

Mentrestant deixatem a un bol els ous, quan els espàrrecs estan al punt, els incorporem.

A una paella hi posem un raig d`oli, quan estigui calent afegim la barreja, hi fem la truita al nostre gust.

25 comentaris:

  1. Aquesta truita és un homenatge al bon temps i a la natura. Que bona és la truita d'espàrrecs si els espàrrecs els has collit tu, oi?

    ResponElimina
  2. Sion, és q la teva truita es per publicar-la, amb aquests esparrecs acabats de collir...

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Sion, quan torneu a anar a buscar espàrrecs em truques i vinc a sopar, si vols el pa i l'oli de siurana ja el portaré jo, jejej!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. la truita d´esparrecs, el pá amb oli i tomaca, qué més en fá falta,....ahhhhhhhh una cerveseta fresqueta.....uffffffff,.....saludos paco

    ResponElimina
  5. Ohh!! Sion! mira que la truita està preciosa, amb aquests espàrrecs tan frescos, però amb la llesca de pa amb tomàquet, m'ho he imaginat tot junt i et prometo que m'ha vingut salivera :-) que bo!! :-)

    Tens raó amb lo de les truites, semblen poca cosa i en canvi lo bones que son.

    un petó bonica :-)

    ResponElimina
  6. Truita d'espàrrecs, quin vici!!!! Mira que no hi he anat mai a buscar espàrrecs, i potser hi vaig, els trepitxo i no els veig. Però veien aquesta truita que va i l'any que ve en planto a la terrassa!!!! almenys així els veureu.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Me la pido!!una tortilla con los esparrragos acabados de recoger,esta buenisima.
    Besets.

    ResponElimina
  8. Anar d'excursió, respirar i gaudir de la natura, trobar espàrrecs (o veure'ls!) i arribar a casa i fer aquesta truita, no té preu Sion!

    Això és vida!
    Petonets,
    Marina

    ResponElimina
  9. M'encanta la temporada d'espàrrecs, tornar a casa amb un manat com el teu i fer-ne una truita o remenat... queda boníssima, amb una llesca de pa amb tomàquet és el millor sopar del món!

    ResponElimina
  10. MMMMMMMM!!!¡¡¡ M'encantes els espàrrecs i amb truita més i si a més s'acompanya d'un pa amb oli . Per a mi és un molt bon sopar.

    ResponElimina
  11. Aquesta truita em recorda a la que en feien a casa quan era petit.

    Amb això ja està tot dit, oi? :)

    ResponElimina
  12. Vermells
    Te un sabor especial, deu ser per la il•lusió de trobar-ne oi ¡¡¡¡¡¡¡
    Molts petons

    Sonia L`exquisit
    Els esparracs acabats de collir son sensacionals
    Petonets

    Dolça
    No et preocupis que quan en tornem a collir, t`avisem per que vinguis amb el pa i el oli, jejeje
    Petons

    Paco
    Has encertat tot el sopar, inclosa la beguda ….. ufffff sensacional
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Maduixa
    Una bona llesca de pa amb tomàquet es l’acompanyament perfecta per una truita
    Petonets

    Gemma - guspires que viatgen amb el vent
    Si en plantes a la terrassa i surten avisem
    Petons

    Mesilda
    Tú lo has dicho buenísima
    Besos

    Marina
    Un dia molt ben aprofitat, amb tots els aspectes.
    Petonets

    ResponElimina
  14. Gemma
    Es un sopar fabulós per acaba el dia.
    Molts petons

    Xisca
    La truita amb el pa amb tomàquet es un sopar de 10
    Petonets

    Starbase
    Dons es ven cert ja ho has dit tot.
    Una abraçada

    ResponElimina
  15. La truita amb aquest espàrrecs segur que està bonissima, peró a més amb alls tendres encara millor.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Els espàrrecs boscans (= silvestres) m'agraden molt i molt. No se m'havia ocorregut afegir-li uns alls tendres a la truita. M'apunte aquesta variació que ha de donar-li el seu puntet a la truita. Besades

    ResponElimina
  17. HOLA SION, GUAPA TU

    QUE BONA VERITAT ?...

    RECORDO QUAN ERA PETITA QUE DESPRÈS DE DINAR ANAVA AMB LA MEVA GERMANA A BUSCAR ESPÀRRECS, PER SOPAR I EN POCA ESTONA ABANS DE TORNAR A L´ESCOLA EN FEIEM UN BON MANAT...QUINA PENA QUE TOT AIXÒ S´ESTÀ PERDEN,...ON ABANS NI HAVIEN PILES D´ESPARREGERES, ARE NI HAN PILES DE CASES I MES CASES,...

    EL PREU DEL PROGRÈS ES UN PREU MASSA GRAN CREC...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. La cocinera de Betulo
    Crec que els alls tendres li donen una mica de caràcter a la truita.
    Petons

    Francesc
    Com mol be dius li dona un puntet.
    Una abraçada

    Nuria
    Molt bona
    Petons

    SUSANA
    De petita anava a buscar-ne amb els pares, de gran amb el marit, per tan no he deixat de menjar aquesta truita per sort, dons ara es la petita passejada del cap de setmana, i ja en tenim per un mos a l’hora de sopar.
    Petonets

    ResponElimina
  19. Visca la truita i visca els espàrrecs verds!a reveure!

    ResponElimina
  20. quin goig aquest manat de espàrrecs .. i collits per un mateix ...i la truita! ... de primera divisió!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. Un plat senzill, però boníssim. M' enmcanten les truites-
    ptns.

    ResponElimina
  22. Mercé
    Que tot sigui per una truita
    Molts petons

    St Hilari
    El manat es de foto i la truita Ummmmm
    Una abraçada

    ANNAFS
    Boníssimes Ummmm
    Petonets

    ResponElimina
  23. A mi me gustaria mucho probar esta receta... gracias!
    un beso
    Gaby

    ResponElimina
  24. Gabriela. Clavo y canela
    Si encuentras espárragos verdes, aunque sean mas gorditos que los de la foto, los cortas finos y sigues según la receta, ya me dirás.
    Muchos besos

    ResponElimina