LLUÇ A LA “KOSKERA”
Aquest es el nom que els meus fills varen posar-li al plat ja fa anys, no se si es correcte, però es com en diem a casa.
INGREDIENTS
6 talls de lluç
2 ous durs
1 llauna d’espàrrecs blancs
Pèsols
Oli d’oliva
Sal
Farina
Preparem els ous durs com tinguem costum de fer-ho, els pelem hi reservem.
Bullim els pèsols durant uns dos minuts, doncs a la cassola s’acaben de coure.
Posem oli a una cassola, quan el tinguem calent hi posem el lluç que tindrem salat i enfarinat molt suaument, donem volta i volta nomes perquè es quedi agafada la farina al peix.
Afegirem a la cassola, els pèsols i la meitat de l’aigua dels espàrrecs, reservarem la resta per si ens fes falta. Sacsegem la cassola suaument, com si féssim un pil-pil durant uns tres minuts, donarem la volta al peix, si fes falta posem una mica mes del aigua que tenim reservada, tornem a sacsejar una mica.
Posem els espàrrecs i els ous durs tallats per la meitat, donem temps a que s’escalfin i ja podem servir.
Que plato más esquisito y ligero a la véz! Me encanta! Eso lo tengo que hacer, si, ó sí!
ResponEliminaQue bo...a casa segur que agrada.
ResponEliminaUn plat perfecte per tonar el cos a la normalitat alimentaria, després dels díes de festa i excesos.
ResponEliminaUn petonet
Un plat sanísssim que combina peix amb verdures. Ideal per després de festes.
ResponEliminaQuina bona pinta, aquest plat si que és sa i lleuguer!!
ResponEliminaAhhh! m'agrada el no que li han posat els teus filles, jajaja
Sabroso y sanito....perfecto para despues de estas fiestas.
ResponEliminaBesets.
Davant d'un plat així el nom és el de menys, je je je... boníssim, seguríssim!
ResponEliminaCom és que no ha quedat suc al plat?! Jo el preparo de forma similar, però amb espàrregs verds i una bona trinxada d'all i julivert que ajuden a donar al plat el característic to verdós! I és un plat que sempre té èxit, oi?
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
és com el lluç a la vasca no?
ResponEliminaUn plat ben saludable i bo.
ResponEliminaHola Sión.Un plat molt apetitós i molt saludable.
ResponEliminaPetonets.
Jo et dono un excel.lent, per aquest plat, pel que fa al nom és correcte i la presentació meravellosa.
ResponEliminaMuxuak
un plat molt bo i saludable
ResponEliminabonissim
miquel
Pues a la koskera.Se ve bien rica esa merluza y muy, muy apetitosa.
ResponEliminaBesets
Sense complicacions ens presentes un gran plat.
ResponEliminaEl plat boníssim, i el nom queda molt bé!!
ResponEliminaEs ideal per un sopar lleuger, encara que invita a sucar-hi pa.
ResponEliminaPetons.
Quin plat més sa i saborós. Tant com el nom que és molt divertit. Petons
ResponEliminaAquest lluç em recorda el lluç a la salsa verda. Té una pinta espectacular, i amb el que a mi m'agrada el peix...a mossegades me'l menjava!...Una abraçada.
ResponEliminaja me'n pots posar un plat, però, sobretot, no et descuidis de posar-m'hi força suquet d'aqueset que veig a la cassola i no veig al plat!
ResponEliminaDamilena
ResponEliminaSi lo pruebas ya me dirás
Besos
Nuria
Celebro que a casa teva agradi aquest plat
Petonets
Neus
Desprès de tanta festa, bunyols i pastissos, toca un plat lleugeret
Petons
Cristina
ResponEliminaDesprès de festes toquen aquests plats
Petons
La cuina de l´estany
Un plat bo i lleuger per aquests dies
Petons
Mesilda
Tens tota la raó
Petons
Anna
ResponEliminaEs que primer mengem el peix i desprès acaben el suquet amb força pa
Petons
Lidia
Mes o menys si
Petons
ANNAFS
Tens tota la raó
Petons
Gemma
ResponEliminaTens tota la raó, quan el plat es bo el nom es de menys
Molt petons
GEMMA
ResponEliminaUn plat ideal per desprès de festes
Petonets
Rosa
Moltisimas gracies, m’encanta saber que el nom del plat es correcte, ja els o diré als meus fills.
Molts petons
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Orquidea59
ResponEliminaEstaba muy buena
Besos
Els fogons del pare
Moltes gracies
Una abraçada
Teresa
Doncs es tot un complement jejeje
Petonets
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaEl prefereixo per dinar, perquè amb el suquet el pa va que vola.
Petons
La cuina de l´Eri
Desprès de festes toquen plats així.
Segons a comentat la Rosa el nom es correcte.
Petons
Mercè
Aquest es sense julivert, que no m’agrada massa.
A taula desapareix sense donar-te’n conta.
Petons
Manel
Quan en torni a fer ten guardo un plat, també et posaré suquet, es que ens el reservem per desprès de menjar el peix i per poder sucar-hi molt de pa
Una abraçada
Doncs si els teus fills li diuen així, està perfecte! :) Té molt bona pinta i, com no, és saníssim! Un plat ben deliciós!
ResponEliminaPetonets!
Quin plat més rebò!!! Me l'apunte a pendents!!! A més, trobe que és bastant de règim, no? Besades
ResponEliminaue delicia....sabroso y sano...como me gusta!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaAquest plat abans era un clàssic de molts restaurants... I ara ha com desaperegut de les cartes oi?. Però jo el demanva sovint... Son aquells dinar que ja han desaparegut de coktel de gambes de primer, aquest lluç de segon i pijama de tercer.. :). Però jo els gaudia eh?.. I ara tb ho faria igual.. :).
ResponEliminaMarina
ResponEliminaEl nom que posen els fills es sagrat, jejeje
El plat es molt bo
Petons
Francesc
Si el proves ja amb diràs
Una abraçada
Foodtravelandwine
Muchas gracias, celebro que te guste
Besos
Ricard Sampere
Es un plat de sempre i que esta molt bo, però la moda es la moda jejeje
Una abraçada