dimecres, 6 d’abril de 2011

TORRE MULTICOLOR



INGREDIENTS

1 patata grossa
1 ou
Filets d’anxova de Serrats
Tonyina amb oli d’oliva de Serrats
Olivada
Pebrot vermell
Oli
Sal
Amanida variada

Bullirem una patata sencera i sense pelar. Quan la tinguem la pelem, salpebrem i en fem un puré una mica consistent. Reservem

També prepararem un ou dur, quan estigui cuit el pelem i reservem

Traiem els filets d’anxoves i la tonyina de Serrats del seu oli. Reservem

El puré de patata el dividim en tres parts, a la primera afegim tonyina i ou dur, barrejant molt bé. A la segona pebrot vermell escalivat i triturat, barregem també molt bé. A la tercera afegim olivada aqui i barregem molt bé. Reservem per separat

Per emplatar, posem un motllo rodó no gaire gros, posem les anxoves segons la foto, i anem posant per capes els purés que tenim preparats, primer amb el de l´olivada, el segon amb el de l’ou i tonyina, finalment amb el de pebrot vermell, tanquem amb les puntes d’anxova que ens havien quedat fora, posem a dalt uns trossos de tonyina.

Acompanyem amb l’amanida que ens vingui de gust.



Vull agrair a l’empresa CONSERVAS SERRATS, per enviar-me aquesta fantàstic lot d’alguns dels seus productes.

38 comentaris:

  1. Delicious, multi flavored and colored tower. It looks wonderful.

    Have a great evening :)

    ResponElimina
  2. Ostres, quin super lot... i quin super plat!!!

    ResponElimina
  3. Que be que van les conserves !!!Un muntatge molt maco.
    una abraçada

    ResponElimina
  4. Hola,
    Quin lot més bo que t'han fet arribar. I el plat molt sa i molt ben presentat. Petonets

    ResponElimina
  5. El plat ha d'estar bonissim!!!
    Les conserves serrats son molt bones, ho haureu comprovat oi?

    Petons

    ResponElimina
  6. M'agrada molt aquesta amanida; trobe que la faré en breu. És una manera de fer que els xiquets mengen bullit sense adonar-se (i això que els meus en mengen, però de vegades protesten). La presentació, com sempre, fantàstica. Ets una artista!

    ResponElimina
  7. Sion, una torre magnífica y en bons products, mes a mes amb imaginaçió,.......paco

    ResponElimina
  8. Sion una buena torre con estas estupendas conservas
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  9. Te una pinta i una presentació extraordinària.
    Muxus

    ResponElimina
  10. Que bo... a mesura que anava llegint la recepta em deia, això ho haig de fer, això ho haig de fer...;)
    Vistós i deliciós, si senyora, petons!!

    ResponElimina
  11. Fàntàstic!!! I quina presentació!!! Aquest me l'apunte per a un àpat de compromís. Ets una artista.

    ResponElimina
  12. Estas conservas son muy buenas, yo también las he probado. Pero me quedo con tú torre de colores! Que ricura!

    ResponElimina
  13. No conec aquestes conserves, però de fet soc un ignorant en tema conserves. Però l'idea que proposes com plat per sorprendre, em sembla molt interessant. Salut!.

    ResponElimina
  14. Aquesta marca la trovo aquí , es una mica cara però es d'una qualitat excelent. El plat que has preparat es preciòs, té uns colors perfectes. Petons

    ResponElimina
  15. Bonica i sobretot BONA!! ës calr que si!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  16. Molt bona marca. M´agrada l´amalgama que heu fet...les torres i els timbals són agraïts ja que en una cullerada pessigues tots els ingredients i els assaboreixes tot jutjant-los en la boca.

    ResponElimina
  17. No cenixia aquesta marca de conserves, la provaré ;)
    Una recepta fantàstica, sobretot de cara a l'estiu que vénen de gust plats fresquets com aquest.

    ResponElimina
  18. Que torre mas buena y bien presentada,te ha quedado un plato de fiesta.
    Besets.

    ResponElimina
  19. un mos espectacular nio la de Pisa es tant bonica!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Ja arriva el temps de les amanidetes de tota forma i color. Fantàstica aquesta :)))))

    Olé!

    ResponElimina
  21. Mari’s Cakes
    Muchas gracias por el comentario
    Besos

    Elsfogonsdelabordeta
    Si la veritat que va ser una sorpresa, i pensant en una bona recepta em va sortir aquesta
    Un peto

    Com Gat i Gos
    El conjunt de sabors queda molt bé
    Petonets

    ResponElimina
  22. La cuina de l´Eri
    La veritat es que si es molt bo, i el plat a quedat prou bé
    Petonets

    Dolorss
    Tens tota la raó, son molt bons els productes.
    Petons

    Queti B
    A taula primer entra per la vista, però en boca es molt bona, ja amb diràs si aconsegueixes que els xiquets mengen bullit.
    Molts petons

    ResponElimina
  23. Paco
    Amb bons productes tens molt guanyat.
    Una abraçada

    Miquel
    Moltes gracies, son molt bones
    Una abraçada

    Rosa
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  24. Acabatdefer
    Si el fas veuràs que fàcil i que bo, ja amb diràs
    Petonets

    Francesc
    Quan el treus a taula fa molt d’afecte i a mes esta bo.
    Una abraçada

    Damilena
    Tienes razón son muy buenas, la torre toda para ti jejejeje
    Muchos besos

    ResponElimina
  25. Ricard Sampere
    Al portar el plat a taula va fer molt d’afecte, i em va sorprendre una mica no m’esperava.
    Una abraçada

    Elvira
    Moltes gracies, queda un plat molt acolorit.
    Encara que sigui una mica cara vel la pena per la seva qualitat.
    Petonets

    Dolça
    No fa falta di res mes, tens tota la raó
    Molts petons

    ResponElimina
  26. Cristina
    La barreja queda molt saborosa i agradable a la boca.
    Petonets

    Gemma
    Una recepta molt bona per aquest temps, i acoloreix molt el plat.
    Petonets

    Mesilda
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  27. StHilari
    Moltes gracies em sento molt afalagada
    Una abraçada

    Starbase
    Ara una amanideta ja entra bé. Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  28. QUE MARAVILLA DE ENTRADA, DAS UNA INFORMACIÓN QUE ES MUY VALIOSA.
    ME HA ENCANTADO

    BESOS

    ResponElimina
  29. Quin luxe de torre i amb aquests productes encara més.
    Petons.

    ResponElimina
  30. Una torre molt apetitosa i amb sabor a mar.

    ResponElimina
  31. Quina torre més elegant i fina!, una bona opció per a quedar bé. Una abraçada.

    ResponElimina
  32. Ohhhh, boníssim i una presentació de luxe !!!!

    Un petó,

    Marga

    ResponElimina
  33. Sión,
    No només ha de ser un plat ben gustós sinó que, a més, té una gran presentació.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  34. Quina mescla més bona, amb aquests pures. A més, queda molt bonica la presentació. Ha de tindre un sabor espectacular. Besets.

    ResponElimina
  35. ELENA ZULUETA DE MADARIAGA
    Me alaga tu comentario Gracias
    Besos

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies
    Petonets

    Josep
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  36. Mercè
    Es de diumenge
    Petonets

    Marga
    Moltes gracies
    Petons

    Els fogons del pare
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Asela Masià
    Queda molt bé a taula i molt bo a la boca
    Petons

    ResponElimina
  37. Un plat perfecte ara que comença el bon temps. A casa segur que agrada molt.
    Petons!

    ResponElimina
  38. Pilar
    A taula queda molt bé i perfecta per aquest temps
    Petons

    ResponElimina