TORRE MULTICOLOR
INGREDIENTS
1 patata grossa
1 ou
Filets d’anxova de Serrats
Tonyina amb oli d’oliva de Serrats
Olivada
Pebrot vermell
Oli
Sal
Amanida variada
Bullirem una patata sencera i sense pelar. Quan la tinguem la pelem, salpebrem i en fem un puré una mica consistent. Reservem
També prepararem un ou dur, quan estigui cuit el pelem i reservem
Traiem els filets d’anxoves i la tonyina de Serrats del seu oli. Reservem
El puré de patata el dividim en tres parts, a la primera afegim tonyina i ou dur, barrejant molt bé. A la segona pebrot vermell escalivat i triturat, barregem també molt bé. A la tercera afegim olivada aqui i barregem molt bé. Reservem per separat
Per emplatar, posem un motllo rodó no gaire gros, posem les anxoves segons la foto, i anem posant per capes els purés que tenim preparats, primer amb el de l´olivada, el segon amb el de l’ou i tonyina, finalment amb el de pebrot vermell, tanquem amb les puntes d’anxova que ens havien quedat fora, posem a dalt uns trossos de tonyina.
Acompanyem amb l’amanida que ens vingui de gust.
Vull agrair a l’empresa CONSERVAS SERRATS, per enviar-me aquesta fantàstic lot d’alguns dels seus productes.
Delicious, multi flavored and colored tower. It looks wonderful.
ResponEliminaHave a great evening :)
Ostres, quin super lot... i quin super plat!!!
ResponEliminaQue be que van les conserves !!!Un muntatge molt maco.
ResponEliminauna abraçada
Hola,
ResponEliminaQuin lot més bo que t'han fet arribar. I el plat molt sa i molt ben presentat. Petonets
El plat ha d'estar bonissim!!!
ResponEliminaLes conserves serrats son molt bones, ho haureu comprovat oi?
Petons
M'agrada molt aquesta amanida; trobe que la faré en breu. És una manera de fer que els xiquets mengen bullit sense adonar-se (i això que els meus en mengen, però de vegades protesten). La presentació, com sempre, fantàstica. Ets una artista!
ResponEliminaSion, una torre magnífica y en bons products, mes a mes amb imaginaçió,.......paco
ResponEliminaSion una buena torre con estas estupendas conservas
ResponEliminauna abraçada
miquel
Te una pinta i una presentació extraordinària.
ResponEliminaMuxus
Que bo... a mesura que anava llegint la recepta em deia, això ho haig de fer, això ho haig de fer...;)
ResponEliminaVistós i deliciós, si senyora, petons!!
Fàntàstic!!! I quina presentació!!! Aquest me l'apunte per a un àpat de compromís. Ets una artista.
ResponEliminaEstas conservas son muy buenas, yo también las he probado. Pero me quedo con tú torre de colores! Que ricura!
ResponEliminaNo conec aquestes conserves, però de fet soc un ignorant en tema conserves. Però l'idea que proposes com plat per sorprendre, em sembla molt interessant. Salut!.
ResponEliminaAquesta marca la trovo aquí , es una mica cara però es d'una qualitat excelent. El plat que has preparat es preciòs, té uns colors perfectes. Petons
ResponEliminaBonica i sobretot BONA!! ës calr que si!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Molt bona marca. M´agrada l´amalgama que heu fet...les torres i els timbals són agraïts ja que en una cullerada pessigues tots els ingredients i els assaboreixes tot jutjant-los en la boca.
ResponEliminaNo cenixia aquesta marca de conserves, la provaré ;)
ResponEliminaUna recepta fantàstica, sobretot de cara a l'estiu que vénen de gust plats fresquets com aquest.
Que torre mas buena y bien presentada,te ha quedado un plato de fiesta.
ResponEliminaBesets.
un mos espectacular nio la de Pisa es tant bonica!!
ResponEliminaUna abraçada
Ja arriva el temps de les amanidetes de tota forma i color. Fantàstica aquesta :)))))
ResponEliminaOlé!
Mari’s Cakes
ResponEliminaMuchas gracias por el comentario
Besos
Elsfogonsdelabordeta
Si la veritat que va ser una sorpresa, i pensant en una bona recepta em va sortir aquesta
Un peto
Com Gat i Gos
El conjunt de sabors queda molt bé
Petonets
La cuina de l´Eri
ResponEliminaLa veritat es que si es molt bo, i el plat a quedat prou bé
Petonets
Dolorss
Tens tota la raó, son molt bons els productes.
Petons
Queti B
A taula primer entra per la vista, però en boca es molt bona, ja amb diràs si aconsegueixes que els xiquets mengen bullit.
Molts petons
Paco
ResponEliminaAmb bons productes tens molt guanyat.
Una abraçada
Miquel
Moltes gracies, son molt bones
Una abraçada
Rosa
Moltes gracies
Petons
Acabatdefer
ResponEliminaSi el fas veuràs que fàcil i que bo, ja amb diràs
Petonets
Francesc
Quan el treus a taula fa molt d’afecte i a mes esta bo.
Una abraçada
Damilena
Tienes razón son muy buenas, la torre toda para ti jejejeje
Muchos besos
Ricard Sampere
ResponEliminaAl portar el plat a taula va fer molt d’afecte, i em va sorprendre una mica no m’esperava.
Una abraçada
Elvira
Moltes gracies, queda un plat molt acolorit.
Encara que sigui una mica cara vel la pena per la seva qualitat.
Petonets
Dolça
No fa falta di res mes, tens tota la raó
Molts petons
Cristina
ResponEliminaLa barreja queda molt saborosa i agradable a la boca.
Petonets
Gemma
Una recepta molt bona per aquest temps, i acoloreix molt el plat.
Petonets
Mesilda
Moltes gracies
Petons
StHilari
ResponEliminaMoltes gracies em sento molt afalagada
Una abraçada
Starbase
Ara una amanideta ja entra bé. Moltes gracies
Una abraçada
QUE MARAVILLA DE ENTRADA, DAS UNA INFORMACIÓN QUE ES MUY VALIOSA.
ResponEliminaME HA ENCANTADO
BESOS
Quin luxe de torre i amb aquests productes encara més.
ResponEliminaPetons.
Una torre molt apetitosa i amb sabor a mar.
ResponEliminaQuina torre més elegant i fina!, una bona opció per a quedar bé. Una abraçada.
ResponEliminaOhhhh, boníssim i una presentació de luxe !!!!
ResponEliminaUn petó,
Marga
Sión,
ResponEliminaNo només ha de ser un plat ben gustós sinó que, a més, té una gran presentació.
Una abraçada.
Quina mescla més bona, amb aquests pures. A més, queda molt bonica la presentació. Ha de tindre un sabor espectacular. Besets.
ResponEliminaELENA ZULUETA DE MADARIAGA
ResponEliminaMe alaga tu comentario Gracias
Besos
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies
Petonets
Josep
Moltes gracies
Una abraçada
Mercè
ResponEliminaEs de diumenge
Petonets
Marga
Moltes gracies
Petons
Els fogons del pare
Moltes gracies
Una abraçada
Asela Masià
Queda molt bé a taula i molt bo a la boca
Petons
Un plat perfecte ara que comença el bon temps. A casa segur que agrada molt.
ResponEliminaPetons!
Pilar
ResponEliminaA taula queda molt bé i perfecta per aquest temps
Petons