AMANIDA DE FAVES
Amb aquesta recepta participo a La recepta del 15, del mes de abril que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta
INGREDIENTS
INGREDIENTS
½ k faves tendres pelades
1 ceba tendra
150 g pèsols
100 g xampinyons petits
Escarola
Oli d’oliva
Sal
Les faves un cop desgranades, tenim que treure'ls-hi l’altre pell.
Dels xampinyons en reservem dos o tres, que tallarem a filets, la resta els tallem petits, i els saltegem amb una mica d’oli. Reservem
Netegem l’escarola l’amanim i reservem.
Tallem petita la ceba tendra. Saltegem amb una mica d’oli, quan la tinguem llesta incorporem les faves i els pèsols, donem unes voltes només per que se`ns confitin una mica, espolsem amb una mica de sal, afegim els bolets que tenim preparats, donem un altre volta i ho tenim llest.
Per emplatar, fem un llit amb les faves, els pèsols i els bolets a sobre posem l’escarola i els xampinyons que tenim reservats tallats a filets prims, reguem el conjunt amb un raig d’oli.
Oh!! quina amanideta més bona, gustos i refrescant!! M'agrada molt!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Sandra
Una alternativa deliciosa per menjar faves diferents. M'encanten les amanides amb llegums, sovint mé que no pas estofades. I ara que comença la caloreta ja vénen molt de gust ;)
ResponEliminaQue plato más rico! Es que a mi las habas no me gustan mucho, pero como tenemos un montón de matas en la huerta, este año he comido más de lo normal. Me apunto la receta para hacerla el domíngo cuando voy a coger otra animalada de faves! Es que no sé como hacerlas más!
ResponEliminaBesos y feliz finde!
Una amanida de faves genials! Segur que el contrast amb el xampinyó hi queda excel·lent!
ResponEliminaun petó :)
I jo que sempre deia, ui, a mi les faves no m'agraden! Potser a partir d'avui hauré de començar a canviar d'opinió, perquè amb tantes propostes diferents n'he vist de molt temptadores! La teva amanida és una d'elles, m'agrada la ideia, amb unes favetes ben tendres ha d'estar molt bona!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Sion, termino de ver el plato de Glória, y me he puesto a sus piés diciendole Baronesa, a ti no puedo hacer menos, que sacarme el sombrero y hacerle una reverencia, qué habitas por favor.......saludos paco
ResponEliminagracias por tu comentario, que ensalada mas rica
ResponEliminaEl riques que estan crues, i que poques vegades es veuen amanides amb faves. Una amanida senzilla i molt saborosa.
ResponEliminaQuina amanida mes bona, poques vegades les fa amb favetes. Petons
ResponEliminaUna altra amanida de faves... i aquesta amb xampinyons que tant m´agraden...Queda en la llista de pendents. Friso amb les amanides.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUna amanida excel·lent!! i si són fresques com aquestes, encara més bona!Bon cap de setmana!
ResponEliminaA mi no m'agraden gens les faves, però avui me n'esteu fent venir ganes de tastar algunes receptes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hola,
ResponEliminaPosar-li els xampinyons en aquesta amanida em sembla una idea genial!! Què bona ha de quedar en el conjunt!! Petons i bon cap de setmana
Muy buena ensalada,las habas tiernas estan riquisimas.
ResponEliminaBesets.
me gusta asi en version ensalada
ResponEliminabona setmana santa
miquel
Quina amanida mes bona. Les faves m'agraden molt.
ResponEliminaBesets
Sión,
ResponEliminaEl toc d'escarola, per a mi, és el que li dóna el punt diferencial a aquesta amanida. Et felicito per la combinació d'elements.
Una abraçada.
Tots els ingredients junts fan un bon contrast de sabors i jo que no he menjat les faves amanides?
ResponEliminaPetons.
Molt adient al temps que fa. Aquesta amanida entra per la frescor i el coloret!Una abraçada.
ResponEliminaCoincidim amb la idea que amb aquest bon temps venen més de gust en amanida!
ResponEliminaMolt bona!
Petonets
M'encanta aquesta amanida de faves. Exquisita.
ResponEliminaPetons.
Belén
Que delicia!!....me encantan las habas.....y se ven deliciosas!!......super tiernas....y con champinones mas aun!!.........Abrazotes, Marcela
ResponEliminales faves si realment son tendres, crues o gairebé com en aquesta amanida, estan boníssimes...
ResponEliminapetons gastronòmics
Una amanida amb llegums que ha de ser ben bona i força nutritiva, tot en una!
ResponEliminaQuina amanida més primaverenca. Aquestes verdures fresques son bonissimes, tan tendres.
ResponEliminaPetons!
Una bona amanida amb favetes i pèsols tendres, que refrescant i bona!
ResponEliminaVaja... ja tinc un altre amanida per copiar-te
ResponEliminapetonets
Les faves amanides.
ResponEliminaQue bones.
Una alternativa de primavera.
Petons
Elsfogonsdelabordeta
ResponEliminaMoltes gracies a vosaltres per la iniciativa
Molts petons
Gemma
Una amanida diferent ara que estem amb temps de fabes
Petons
Damilena
Puedes hacerlas de mil maneras y si te sobran las congelas para mas adelante que seguro te apetecerán más
Besos
Anniki
ResponEliminaQueden molt bones amb el contrast
Petons
Gemma
Així amb amanida, surt fora de les tradicionals-
Petons
Paco
Moltes gracies, estaven molt bones jejeje
Una abraçada
Señorita mandarina
ResponEliminaGracias a ti
Besos
El Oteador de los Mercados
Amb amanida estan molt bones i es una forma diferent de menjarles
Una abraçada
Angels
Si les proveu us agradaran
Petons
Cristina
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
Petons
Teresa
Estaven molt bones, moltes gracies
Petons
Dolça
Al Miquel no li agradaven i poc a poc em acabat que les demana ell
Petons
La cuina de l´Eri
ResponEliminaEls xampinyons els donen un toc molt bo
Petons
Mesilda
Moltes gracies
Petonets
Miquel
M´agraden mes com amanida ara que comença a fer caloreta.
Bona setmana Santa
Una abraçada
Orquidea59
ResponEliminaSi que son molt bones
Petons
Els fogons del pare
L’amanida els dona frescor
Moltes gracies
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
Si las proves repetiràs, de ben segur
Petons
Mercè
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
El taller de cuina
Doncs si, ara millor amb amanida
Petons
A la cuina, amb un parell d’ous
Moltes gracies
Petonets
Foodtravelandwine
ResponEliminaSi las pruebas ya me dirás, pues el conjunto queda muy bien
Besos
Com Gat i Gos
Si son tendres amb poca cocció en tenen prou per ser bones
Petonets
Gloria
El conjunt queda molt bé
Petons
Pilar
ResponEliminaTens tota la raó
Petons
ANNAFS
Ideal per aquest temps
Petons
Neus
Això va bé, doncs vol dir que t’agrada la meva proposta
Petonets
Isabel
Un plat ideal per aquest temps
Petons
Qué delicia de habas, un plato exquisito y saludable.
ResponEliminaBesos
Molt bó !!
ResponEliminaTens un Premi al nostre blog.
Petons.
Sara