diumenge, 19 de febrer de 2012

COCA DE LLARDONS


INGREDIENTS

1 làmina  de pasta de full
100 g de llardons
80 g de sucre
Pinyons
1 ou

Estirem la làmina de pasta de full amb el corró.

Imaginem que dividim la làmina en tres parts, a la part central posem la meitat dels llardons que tindrem picats i gairebé la tercera part del sucre. Dobleguem una banda sobre la part central, passem el corró xafant-la una mica, posem-hi la resta de llardons, tapem amb l’altre banda i tornem a xafar amb el corró.

Pintem la coca amb l’ou batut i espolsem-la  amb la resta del sucre  i els pinyons.

Amb la punta d’un ganivet fem uns tallets molt poc profunds per tot el voltant.

Tindrem el forn preescalfat a 190º, posem la coca i deixem coure uns trenta minuts o fins que sigui daurada.

Aquesta recepta es copiada del blog La cuina de casa, pero una mica tunejada.

16 comentaris:

  1. Me encanta la coca de llardons! les ha quedado genial...
    El año pasado la hicimos en clase de pastelería y era un no parar!!!
    Si es que tenéis postres deliciosos para cada ocasión!

    ResponElimina
  2. Boníssima, Sion, Boníssina!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Sión t'ha quedat de 10!!! `petonets

    ResponElimina
  4. És tan fàcil i tan bona, que seria un pecat no fer-la! I m'apunto el teu "tuneig" per la propera. Ens veiem al taller del 24?

    ResponElimina
  5. A casa la fem igual i queda boníssima. I és tan fàcil de fer que ja no la comprem mai a la pastisseria, je je je...

    ResponElimina
  6. Miquel i Sión; Un clàssic d'aquets dies, que molt be, pot ser per tot l'any¡¡
    Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡

    ResponElimina
  7. També en vaig fer una per Dijous Gras, sembla mentida el ràpid que es fa i bona que queda i enc anvi com la cobren a les pastisseries!

    ResponElimina
  8. M'encanta la coca de llardons!!
    AH!!
    La Martina esta mol contenta del vostre comentari... i jo també:)

    ResponElimina
  9. Com m'agrada la coca de llardons! És una de les meves preferides i amb un toquet d'anís queda genial!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  10. Visca la tradició!, jo la faig igual però només amb un dobleg. Aquest any en vaig fer una petitona per l'Albert que és l'únic que li agrada... (m'agradaria passessiu pel bloc, que estic d'aniversari!i m'agradaria em plantegeu un repte...)merci!

    ResponElimina
  11. Loreto - Sabores de colores
    Esta muy buena i es fácil de preparar
    Besos

    Dolça
    I tant que n’està de bona
    Petons

    Isabel
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  12. Cuinera a estones
    Fàcil i bona, no es pot demanar més
    Petons

    A peu coix-pambolixocolata
    I tant que n’és de bona
    Petons

    Miquel
    Molt bona
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Gemma
    Amb la poca feina que costa de fer-la, no cal pagar-la preus abusi-us a la pastisseria.
    Petons

    Josepb.Menja de bacallà
    Un clàssic que sempre va bé
    Una abraçada

    Núria
    Com ja he comentat, porta molt poca feina, i la cobren a uns preus abusi-us.
    Petons

    ResponElimina
  14. Jordi els divendres faves tendres
    Esta molt bona
    Una abraçada

    La Taula d’en Bernat
    També m’agrada molt, però sense l’anís
    Petons

    Mercè
    Visca la tradició! A nosaltres ens agrada molt aquesta coca
    Petons

    ResponElimina