COCA DE LLARDONS
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
100 g de llardons80 g de sucre
Pinyons
1 ou
Estirem la làmina de pasta de full amb el corró.
Imaginem que dividim la làmina en tres parts, a la part central posem la meitat dels llardons que tindrem picats i gairebé la tercera part del sucre. Dobleguem una banda sobre la part central, passem el corró xafant-la una mica, posem-hi la resta de llardons, tapem amb l’altre banda i tornem a xafar amb el corró.
Pintem la coca amb l’ou batut i espolsem-la amb la resta del sucre i els pinyons.
Amb la punta d’un ganivet fem uns tallets molt poc profunds per tot el voltant.
Tindrem el forn preescalfat a 190º, posem la coca i deixem coure uns trenta minuts o fins que sigui daurada.
Aquesta recepta es copiada del blog La cuina de casa, pero una mica tunejada.
Me encanta la coca de llardons! les ha quedado genial...
ResponEliminaEl año pasado la hicimos en clase de pastelería y era un no parar!!!
Si es que tenéis postres deliciosos para cada ocasión!
Boníssima, Sion, Boníssina!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Sión t'ha quedat de 10!!! `petonets
ResponEliminaÉs tan fàcil i tan bona, que seria un pecat no fer-la! I m'apunto el teu "tuneig" per la propera. Ens veiem al taller del 24?
ResponEliminaQuè bona oi???
ResponEliminauna coca molt bona
ResponEliminabona setmana
A casa la fem igual i queda boníssima. I és tan fàcil de fer que ja no la comprem mai a la pastisseria, je je je...
ResponEliminaMiquel i Sión; Un clàssic d'aquets dies, que molt be, pot ser per tot l'any¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Sión i Miquel¡¡
També en vaig fer una per Dijous Gras, sembla mentida el ràpid que es fa i bona que queda i enc anvi com la cobren a les pastisseries!
ResponEliminaM'encanta la coca de llardons!!
ResponEliminaAH!!
La Martina esta mol contenta del vostre comentari... i jo també:)
Com m'agrada la coca de llardons! És una de les meves preferides i amb un toquet d'anís queda genial!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Visca la tradició!, jo la faig igual però només amb un dobleg. Aquest any en vaig fer una petitona per l'Albert que és l'únic que li agrada... (m'agradaria passessiu pel bloc, que estic d'aniversari!i m'agradaria em plantegeu un repte...)merci!
ResponEliminaLoreto - Sabores de colores
ResponEliminaEsta muy buena i es fácil de preparar
Besos
Dolça
I tant que n’està de bona
Petons
Isabel
Moltes gracies
Petons
Cuinera a estones
ResponEliminaFàcil i bona, no es pot demanar més
Petons
A peu coix-pambolixocolata
I tant que n’és de bona
Petons
Miquel
Molt bona
Una abraçada
Gemma
ResponEliminaAmb la poca feina que costa de fer-la, no cal pagar-la preus abusi-us a la pastisseria.
Petons
Josepb.Menja de bacallà
Un clàssic que sempre va bé
Una abraçada
Núria
Com ja he comentat, porta molt poca feina, i la cobren a uns preus abusi-us.
Petons
Jordi els divendres faves tendres
ResponEliminaEsta molt bona
Una abraçada
La Taula d’en Bernat
També m’agrada molt, però sense l’anís
Petons
Mercè
Visca la tradició! A nosaltres ens agrada molt aquesta coca
Petons