dilluns, 27 de febrer de 2012

PEUS DE PORC AMB LLAGOSTINS


INGREDIENTS

2 peus de porc cuits, partits per la meitat
8 llagostins
Oli d’oliva

PER LA SALSA

Oli d’oliva
40 g pinyons
1 tomàquet
Cibulet

En aquesta ocasió, els peus els he comprat cuits.

Per desossar-los, els posem a un plat tapem amb paper film, el punxem una mica i posem al microones a temperatura mitja durant uns dos o tres minuts, perquè se’ns escalfin una mica per poder desossar-los millor.

Posem al foc una planxa amb unes gotes d’oli, quan la tinguem calenta posarem a daurar el peus, pels dos cantons, sobretot posem a sobre una tapadora plana amb la que puguem prémer una mica els peus, molt de compte perquè espeteguen.

Mentrestant preparem la salsa, pelem i traiem les llavors al tomàquet, el tallem petit, salpebrem, reguem amb una mica d’oli i el posem al got de la batedora, afegim els pinyons i el cibulet que em tallat una mica petit, triturem tot el conjunt fins que ens quedi una salsa molt ben lligada.

Saltegem els llagostins amb una gota d’oli.

Per servir, al plat posem dos trossos de peu, salsegem, posant-hi a sobre els llagostins

Recepta tunejada del llibre La cocina de la carne de Dani  Lechuga 

27 comentaris:

  1. Que bo, aquesta combinació no l'he provat mai però no tardaré...molts petons

    ResponElimina
  2. Quina bona pinta i quina gana fa venir.

    Els peus de porc, m'agraden de totes maneres... Fins i tot a la brasa.

    salut!

    ResponElimina
  3. Sión, això sí que és una bona bacanal... però fina! Que bona, la combinació del peus amb llagostins... i la presentació és molt bonica... petons

    ResponElimina
  4. Quin mar i muntanya més espectacular !!!

    petonets

    ResponElimina
  5. Ja sabeu que a mi els peus de porc no m'agraden, però en canvi els mars i muntanya en general els trobo sensacionals!

    ResponElimina
  6. Jo tambe tinc publicat un mar i muntanya de peus de porc i queden molt bons...
    Petonets.

    ResponElimina
  7. mmm m'encanten els mars i muntanya, és de les millors coses que tenim a Catalunya!! :D I aquest t'ha quedat simplement impressionant... ja bavejo! jaja

    Un petoneeet! :D

    ResponElimina
  8. ¡Esto es pecado fijo! A una de mis hermanas la harías super feliz, así pues, me quedo con tu receta.

    ResponElimina
  9. Esta combinacion no la he probado nunca.....con esta pinta, seguro que esta buenisima!
    Besets.

    ResponElimina
  10. Rica receta, ya lo creo. Me la quedo en la saca.
    Besets

    ResponElimina
  11. muy buena esta receta facil,rapida y buena,muy bien combinada con esa salsa y despues con los langostinos
    una abraçada

    ResponElimina
  12. Sion,
    no he estat operativa en molt de temps per motius personals, però em reincorpore al fabulós món dels blocs i trobe que us supereu a cada post. Aquesta recepta me la copie, ja que em sembla fàcil i lluïdora (i bé de preu, que ho hem de tenir molt en compte!).
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. Hola!que buenas recetas. He descubierto esta página, www.cazarecetas.com, donde puedes subir tus recetas, promocionar tu blog y ganar un dinerillo con ellas. Echale un ojo por si te interesa.
    Un saludo.

    ResponElimina
  14. Aquest plat es del que toquen la "fibra" dels comensals o agraden molt o gens...
    jo els trobo sublims!!
    I la combinació es perfecte!!
    felicitats...
    Una abraçada!

    ResponElimina
  15. M'agraden molt els peus de porc però no els cuino mai... veient aquest m'han entrat ganes de menjar-ne!!!

    ResponElimina
  16. Hola Sion guapa tu

    ets de les meves, m´encanten els peus de porc, i aquesta recepta es molt i molt tentadora
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Eiiiiiiiiii! Veig que hem coincidit però... els teus m'agraden més!

    ResponElimina
  18. Sion m'has deixat amb la boca oberta, no vegis quin rapid es quedaria el plat ben net, no caldria netejar-lo.
    Me l'emporto.
    Muxus

    ResponElimina
  19. Quina combinació tan bona! a casa ens agraden molt els peus de porc.

    ResponElimina
  20. Un mar i muntanya amb peus... bona pensada!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  21. Nuria
    Es un mar i muntanya que queda la mar de bo
    Petons

    Ricard Sampere
    A nosaltres també ens encanten, com ja és deu veure per les moltes receptes passades al bloc.
    Una abraçada

    Marina
    Es per posar-se perduts de menjar i desfruitar, hehehehe
    Molts petons

    ResponElimina
  22. Isabel
    I a més a més boníssim
    Petons

    Gemma
    Es una llàstima però a gustos.........
    Molts petons

    Gemma
    A nosaltres els peus ens encanten de totes les maneres
    Petons

    ResponElimina
  23. Anna
    Els mars i muntanya son uns dels grans plats de la nostre cuina
    Petons

    Conchi
    Espero que le gusten i disfruteis
    Besos

    Mesilda
    Si la proves de ben segur que t’agradarà
    Petons

    ResponElimina
  24. Orquidea59
    Pues ya me diràs
    Besos

    Miquel
    Moltes gracies, encara que m’estigui malament dir-ho la veritat és que queda boníssima
    Una abraçada

    Queti B
    Ja et trobava a faltar, ben retornada.
    El únic producte que és un pel card son els llagostins però ni han de molts preus
    Petons

    ResponElimina
  25. Las mejores recetas de cocina
    Gracias
    Besos

    Jordi elsdivendresfavestendres
    Si, tens molta raó els peus agraden o no.
    Una abraçada

    Teresa
    Son fàcils de cuinar, i si ja els compres bullits encara més, animat
    Petons

    ResponElimina
  26. Susanna
    A casa els peus ens encanten amb totes les preparacions possibles
    Petons

    A peu coix-pambolixocolata
    Hi ha un munt de receptes de peus i totes tenen el seu que, totes boníssimes si t’agraden els peus
    Petons

    Rosa
    Normalment aquests tipus de plats van acompanyats de molt de pa per no deixar ni una engruna
    Petons

    ResponElimina
  27. Annafs
    Els peus queden bons de totes amb totes les preparacions posibles
    Petons

    Dolça
    Per que no, pensant és podrien fer mar i muntanya d’un grapat de productes, tot és provar-ho
    Molts petons

    ResponElimina