PEUS DE PORC AMB LLAGOSTINS
INGREDIENTS
2 peus de porc cuits, partits per la meitat
8 llagostinsOli d’oliva
PER LA SALSA
Oli d’oliva
40 g pinyons1 tomàquet
Cibulet
En aquesta ocasió, els peus els he comprat cuits.
Per desossar-los, els posem a un plat tapem amb paper film, el punxem una mica i posem al microones a temperatura mitja durant uns dos o tres minuts, perquè se’ns escalfin una mica per poder desossar-los millor.
Posem al foc una planxa amb unes gotes d’oli, quan la tinguem calenta posarem a daurar el peus, pels dos cantons, sobretot posem a sobre una tapadora plana amb la que puguem prémer una mica els peus, molt de compte perquè espeteguen.
Mentrestant preparem la salsa, pelem i traiem les llavors al tomàquet, el tallem petit, salpebrem, reguem amb una mica d’oli i el posem al got de la batedora, afegim els pinyons i el cibulet que em tallat una mica petit, triturem tot el conjunt fins que ens quedi una salsa molt ben lligada.
Saltegem els llagostins amb una gota d’oli.
Per servir, al plat posem dos trossos de peu, salsegem, posant-hi a sobre els llagostins
Recepta tunejada del llibre La cocina de la carne de Dani Lechuga
Que bo, aquesta combinació no l'he provat mai però no tardaré...molts petons
ResponEliminaQuina bona pinta i quina gana fa venir.
ResponEliminaEls peus de porc, m'agraden de totes maneres... Fins i tot a la brasa.
salut!
Sión, això sí que és una bona bacanal... però fina! Que bona, la combinació del peus amb llagostins... i la presentació és molt bonica... petons
ResponEliminaQuin mar i muntanya més espectacular !!!
ResponEliminapetonets
Ja sabeu que a mi els peus de porc no m'agraden, però en canvi els mars i muntanya en general els trobo sensacionals!
ResponEliminaJo tambe tinc publicat un mar i muntanya de peus de porc i queden molt bons...
ResponEliminaPetonets.
mmm m'encanten els mars i muntanya, és de les millors coses que tenim a Catalunya!! :D I aquest t'ha quedat simplement impressionant... ja bavejo! jaja
ResponEliminaUn petoneeet! :D
¡Esto es pecado fijo! A una de mis hermanas la harías super feliz, así pues, me quedo con tu receta.
ResponEliminaEsta combinacion no la he probado nunca.....con esta pinta, seguro que esta buenisima!
ResponEliminaBesets.
Rica receta, ya lo creo. Me la quedo en la saca.
ResponEliminaBesets
muy buena esta receta facil,rapida y buena,muy bien combinada con esa salsa y despues con los langostinos
ResponEliminauna abraçada
Sion,
ResponEliminano he estat operativa en molt de temps per motius personals, però em reincorpore al fabulós món dels blocs i trobe que us supereu a cada post. Aquesta recepta me la copie, ja que em sembla fàcil i lluïdora (i bé de preu, que ho hem de tenir molt en compte!).
Una abraçada
Hola!que buenas recetas. He descubierto esta página, www.cazarecetas.com, donde puedes subir tus recetas, promocionar tu blog y ganar un dinerillo con ellas. Echale un ojo por si te interesa.
ResponEliminaUn saludo.
Aquest plat es del que toquen la "fibra" dels comensals o agraden molt o gens...
ResponEliminajo els trobo sublims!!
I la combinació es perfecte!!
felicitats...
Una abraçada!
M'agraden molt els peus de porc però no els cuino mai... veient aquest m'han entrat ganes de menjar-ne!!!
ResponEliminaHola Sion guapa tu
ResponEliminaets de les meves, m´encanten els peus de porc, i aquesta recepta es molt i molt tentadora
mil petonets Susanna
Eiiiiiiiiii! Veig que hem coincidit però... els teus m'agraden més!
ResponEliminaSion m'has deixat amb la boca oberta, no vegis quin rapid es quedaria el plat ben net, no caldria netejar-lo.
ResponEliminaMe l'emporto.
Muxus
Quina combinació tan bona! a casa ens agraden molt els peus de porc.
ResponEliminaUn mar i muntanya amb peus... bona pensada!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Nuria
ResponEliminaEs un mar i muntanya que queda la mar de bo
Petons
Ricard Sampere
A nosaltres també ens encanten, com ja és deu veure per les moltes receptes passades al bloc.
Una abraçada
Marina
Es per posar-se perduts de menjar i desfruitar, hehehehe
Molts petons
Isabel
ResponEliminaI a més a més boníssim
Petons
Gemma
Es una llàstima però a gustos.........
Molts petons
Gemma
A nosaltres els peus ens encanten de totes les maneres
Petons
Anna
ResponEliminaEls mars i muntanya son uns dels grans plats de la nostre cuina
Petons
Conchi
Espero que le gusten i disfruteis
Besos
Mesilda
Si la proves de ben segur que t’agradarà
Petons
Orquidea59
ResponEliminaPues ya me diràs
Besos
Miquel
Moltes gracies, encara que m’estigui malament dir-ho la veritat és que queda boníssima
Una abraçada
Queti B
Ja et trobava a faltar, ben retornada.
El únic producte que és un pel card son els llagostins però ni han de molts preus
Petons
Las mejores recetas de cocina
ResponEliminaGracias
Besos
Jordi elsdivendresfavestendres
Si, tens molta raó els peus agraden o no.
Una abraçada
Teresa
Son fàcils de cuinar, i si ja els compres bullits encara més, animat
Petons
Susanna
ResponEliminaA casa els peus ens encanten amb totes les preparacions possibles
Petons
A peu coix-pambolixocolata
Hi ha un munt de receptes de peus i totes tenen el seu que, totes boníssimes si t’agraden els peus
Petons
Rosa
Normalment aquests tipus de plats van acompanyats de molt de pa per no deixar ni una engruna
Petons
Annafs
ResponEliminaEls peus queden bons de totes amb totes les preparacions posibles
Petons
Dolça
Per que no, pensant és podrien fer mar i muntanya d’un grapat de productes, tot és provar-ho
Molts petons