CROQUETES DE BOTIFARRA DEL PEROL I CEPS
Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de febrer que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.
INGREDIENTS
1 botifarra del perol
50 g. de ceps deshidratatsFarina
Llet
1 ou
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia.
Traiem la pell a la botifarra, l’esmicolem, la posem a una paella amb unes gotes d’oli, i amb una forquilla l’anem xafant fins que la tinguem completament desfeta. Reservem
Quan tinguem els ceps hidratats, els tallem petits, salpebrem i a una paella amb una mica d’oli els saltegem, un cop llestos els incorporem a la botifarra que tenim reservada, donant unes voltes perquè quedi molt ben amalgamat el conjunt.
Es el moment de preparar la massa per les croquetes, hi posem la farina donant-ne unes voltes perquè cogui bé, hi posem un raig de llet, remenem perquè quedi tot ben integrat, hi repetim la operació fins que ens quedi la massa ideal per fer les croquetes.
Només veure el títol ja he vingut depressa. Unes croquetes gustoses i boníssimes. M'agrada molt la idea, les provaré aviat :D
ResponEliminaLa botifarra negra no m'agrada, però la del perol si i amb aquesta combinació han d'estar delicioses!!!!
ResponEliminaPetons!!
Sión, no esperava menys de tú, unes croquetes treballades i molt ben elaborades amb un gust potent!, senzillament fantastiques.
ResponEliminaM'encanta la incorporació dels ceps, Sión... i trobo que t'ha quedat una foto elegantota!!! Petonet
ResponEliminaMuy buena idea, te han quedado muy xulis!!
ResponEliminaUna combinació boníssima i molt pròpia del vostres blog. Han de quedar gustoses, cruixents i molt bones!
ResponEliminaUna combinació d'ingredients de la terra i molt, molt bona. M'encanten!!
ResponEliminapetonets
Sión, això són unes croquetes de gust autènticament de muntanya, de tota la vida. Aquesta combinació ha d'estar de mort! Petonets.
ResponEliminaSioooonnn!!! aixo ha d'estar bonisim...butifarra de perol que es bonisima i a més bolets... genial un mos delicios.
ResponEliminapetons
Venint de vosaltres no podien ser unes altres croquetes !!!
ResponEliminaPetonets.
Combinació guanyadora la de la botifarra de perol i els ceps, m'encanta! Han de ser una delícia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
PEtons
Sandra
Una combinacion buenisima...con tanta variedad de croquetas, y lo que me gustan...me pongo a hacer croquetas ya!
ResponEliminaBesets.
M'agrada la botifarra i m'agraden els ceps. Així que és una combinació triomfadora per al meu gust. Es veuen delicioses i em puc imaginar el seu sabor. Mmm...
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar preciosa!
Petonets!!
Aquesta combinació no l'he tastat mai i em sembla molt però que molt bona. Han de ser una delícia. Petons
ResponEliminaMolt bona idea!!!
ResponEliminaPtnts
Buti, buti, buti!!! Que bona!! I a sobre amb ceps.... mmmmmmm
ResponEliminaUn petonas
Sònia
un aperitiu fantàstic per aquest cap de setmana!!! ;P petonets
ResponEliminaEstic absolutament fascinada per tantes receptes de croquetes que hi ha gracies al reto.
ResponEliminaMolt original les teves, gràcies per la recepta.
Molt bona proposta, fer unes croquetes amorosides de la botifarra més amorosida que conec: la del perol :)
ResponEliminaQUe bones! la botifarra i els bolets casen perfectament!! molt bona prposta! petonets
ResponEliminaUna bona combinació per unes croquetes amb molt de sabor.
ResponEliminaPetons.
Mes que bones, exquisites!!!!! molt bons ingredients... petons,
ResponEliminaQue tingues sort!! aquest aperitiu ha d'estar boníssim.
ResponEliminaAcabatdefer
ResponEliminaQueden molt meloses, doncs la botifarra de perol ja ho és en si
Petons
Anniki
A mi em passa lo mateix, i així queden delicioses
Petons
Mercé
Moltes gracies
Molts petons
Marina
ResponEliminaEls ceps li donen un contrapunt molt bo
Molts petons
Conchi
Muchas gracias
Besos
Gemma
Moltes gracies, a nosaltres ens van encantar
Petons
El taller de la cuina
ResponEliminaSon sabors de muntanya potents però a la vegada fins
Petons
Montse de Sants
Queden molt bones i potents
Petons
Neus
Moltes gracies, encara que no m’estigui bé dir-ho és que si.
Petons
GEMMA
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Els fogons de la bordeta
Es un plaer poder participar, és una combinació molt encertada
Petons
Mesilda
Ja no tenim excusa, en tenim per tots els gustos`
Petons
Marina
ResponEliminaMoltes gracies, ha estat un plaer
Petonets
La cuina de l’Eri
Les vaig fer per primer cop i la veritat és que van desaparèixer del plat en un moment
Petons
Marta
Moltes gracies
Molts petons
Judith
ResponEliminaSegur que triomfaran
Petons
Marina-BlauKitchen
En tenim per tots els gustos, i moltes per provar
Petons
Starbase
Per això les vaig fer, hehehehe
Una abraçada
Roser
ResponEliminaSon un matrimoni perfecte
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies
Petons
Joaquima
Si senyora, hehehehe
Petons
Jordi elsdivendresfavestendres
Moltes gracies
Una abraçada