PASTIS DE PASTANAGA, CARBASSA I POMA
Aquesta recepta ens la fer en Pep al últim taller de Bonpreu, l’he disfressat una mica, ja que a casa son uns amants de la xocolata.
Les mesures son en cups, pero en Pep ens va donar les equivalències en grams.
INGREDIENTS GRUP A
2 cups de Farina ( 300 g.)
2 cups de sucre moré ( 400 g.)2 tea spoon llevat Royal ( 1 culleradeta)
½ tea spoon bicarbonat ( ½ culleradeta)
1 tea spoon canyella molta ( 1 culleradeta)
¼ tea spoon gingebre ( ½ culleradeta)
INGREDIENTS GRUP B
4 ous
¾ cup d’oli vegetal ( 150 g.)1 cup pastanaga ratllada ( 100 g.)
1 cup carbassa ratllada ( 100 g.)
1 cup poma Golden ratllada ( 100 g.)
PER LA COBERTURA DE XOCOLATA
1 rajola xocolata Nestlé postres
Barregem tots els ingredients del grup A i reservem.
Migmuntem els ous i els barregem amb l’oli, la pastanaga, lacarbassa i la poma.
Incorporem tots els ingredients del grup A, i posem a un motllo prèviament engreixat o bé encamisat com diu en Pep.
Courem al forn durant uns quaranta minuts a 175º C , que ja tindrem preescalfat.
Per preparar la cobertura, seguim les instruccions del fabricant.
Recobrim tot el pastis i l’adornem amb un fils de carbassa i de poma macerats amb un almívar TxT.
Que bo, i això de que porti especies es genial...molts petons
ResponEliminaEl vaig fer el mateix dia! molt bo! jo el feia de carbassa o pastanaga, però el trio aquest no, i queda molt bé!
ResponEliminaM'encanta Sión, i aquesta cobertura de xocolata hi acaba de donar el toc. Però... no veig la pastanaga per enlloc als ingredients...? És un cup? Petonet
ResponEliminaQuin èxit que ha tingut aquest pastís! fins i tot tu que no ets de pastissos ..! me'n fas venir ganes de fer-lo! La xocolata hi deu quedar molt bé!
ResponEliminaUna abraçada
Que bo!! amb les fotos en faig prou!!
ResponEliminaDelicioso!Ademas de jugoso,las especias le dan un sabor buenisimo.
ResponEliminaBesets.
A casa també el vam fer i ens va encantar! Clar que amb aquesta cobertura de xocolata encara ha de ser més bo, je je je... m'apunto la idea de decorar amb els fils de poma i de carbassa, queda molt bonic i han de ser molt bons.
ResponEliminaQuin coc més bo...quina combinació d'ingredients més bons que has triat.
ResponEliminaQuin pastis mes bó.
ResponEliminaJo també el vaig fer, pero la propera vegada li faré la cobertura de xocolata.
Petons
con el detalle del chocolate lo habeis elevado el pastel a la categoria superios,buena tuneada,yo lo probe el que hizo el Pep pero esta version seguro que es mas buena
ResponEliminauna abraçada
Un aspecte deliciós.
ResponEliminaEi, que jo també el voldré provar!
ResponEliminaJo em quedo amb la versió amb xocolata!!!!
ResponEliminaApa! jo em quedo amb aquesta versió!! Amb xocolata i una decoració molt maca. Petons
ResponEliminaAi, com m'agraden els pastissos de pastanaga. T'ha quedat molt bonic. Quan tinga els cups el faré, que m'agrada provar altres variants. Besets.
ResponEliminaDelicioso y aromatico!!....no sabes como me gusta esta version....con las especies debe saber a gloria!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaÉs justament el que li faltava als pastís.Què, què, doncs la xocolataaa!!! Genial!.
ResponEliminaOhhh que bé que l'hagis penjat!! :D Per mi, sense xocolata ja tenia una pinta deliciosa però ara... ara és irresistible!! jaja
ResponEliminaUn petonet, i gràcies per la recepta! :)
Nyam, nyam! Quina bona pinta...
ResponEliminaJo tinc pendent de fer-ne un de carabassa amb la thermomix. A veure quan m'hi poso!
Petonets!
Anna
Els he fet per separat,però mai tots junts i amb aquesta cobertura, genial.
ResponEliminaMuas!
Molt original, amb aquesta combinació ha de ser bo segur.
ResponEliminaNuria
ResponEliminaQueda sorprenentment bo
Petons
Teresa
He tardat una mica però es molt bo
Petons
Marina
La cobertura de xocolata el fa més de festa jejeje, l’errata esta corregida, moltes gracies per l’avís
Petons
El plat blanc
ResponEliminaTot i que no soc gaire de pastissos esta molt bo i fàcil de fer
Petons
Judith
Llavors no cal di res més jejeje
Petons
Mesilda
Es sorprenentment bo
Petons
Gemma
ResponEliminaLa cobertura de xocolata va ser, perquè els nois posarien xocolata a tota cosa dolça
Petons
Neus
La combinació queda molt bona
Petons
Isabel
La cobertura hi queda molt bona
Petons
Gemma
ResponEliminaLa cobertura de xocolata va ser, perquè els nois posarien xocolata a tota cosa dolça
Petons
Neus
La combinació queda molt bona
Petons
Isabel
La cobertura hi queda molt bona
Petons
Miquel
ResponEliminaLa xocolata li dona el toc de diumenge
Una abraçada
Visc a la cuina
La propera vegada t’aviso jejeje
Petons
GEMMA
L’enriqueix molt
Petons
La cuina de l´Eri
ResponEliminaAmb la xocolata i la decoració es tot un pastis de diumenge jejeje
Petons
Asela Masia
Si el proves repetiràs de ben segur
Petons
foodtravelandwine
Celebro que te guste
Besos
Cristina
ResponEliminaDoncs ara ja el tenim perfecte jejeje
Petons
Anna
Amb la xocolata s’enriqueix molt més
Petons
La Taula d’en Bernat
Queda molt bo
Petons
ANNAFS
Queda molt bo i amb la xocolata li dona un toc diferent
Petons