dimarts, 7 de febrer de 2012

PASTIS DE PASTANAGA, CARBASSA I POMA



Aquesta recepta ens la fer en Pep al últim taller de Bonpreu, l’he disfressat una mica, ja que a casa son uns amants de la xocolata.

Les mesures son en cups, pero en Pep ens va donar les equivalències en grams.




INGREDIENTS GRUP A

2 cups de Farina ( 300 g.)
2 cups de sucre moré ( 400 g.)
2 tea spoon llevat Royal ( 1 culleradeta)
½ tea spoon bicarbonat ( ½ culleradeta)
1 tea spoon canyella molta ( 1 culleradeta)
¼ tea spoon gingebre ( ½ culleradeta)

INGREDIENTS GRUP B

4 ous
¾ cup d’oli vegetal ( 150 g.)
1 cup pastanaga ratllada ( 100 g.)
1 cup carbassa ratllada ( 100 g.)
1 cup poma Golden ratllada (  100 g.)

PER LA COBERTURA DE XOCOLATA

1 rajola xocolata Nestlé postres

Barregem tots els ingredients del grup A i reservem.

Migmuntem els ous i els barregem amb l’oli, la pastanaga, lacarbassa i la poma.

Incorporem tots els ingredients del grup A, i posem a un motllo prèviament engreixat o bé encamisat com diu en Pep.

Courem al forn durant uns quaranta minuts a 175º C , que ja tindrem preescalfat.

Per preparar la cobertura, seguim les instruccions del fabricant.

Recobrim tot el pastis i l’adornem amb un fils de carbassa i de poma macerats amb un almívar TxT.

28 comentaris:

  1. Que bo, i això de que porti especies es genial...molts petons

    ResponElimina
  2. El vaig fer el mateix dia! molt bo! jo el feia de carbassa o pastanaga, però el trio aquest no, i queda molt bé!

    ResponElimina
  3. M'encanta Sión, i aquesta cobertura de xocolata hi acaba de donar el toc. Però... no veig la pastanaga per enlloc als ingredients...? És un cup? Petonet

    ResponElimina
  4. Quin èxit que ha tingut aquest pastís! fins i tot tu que no ets de pastissos ..! me'n fas venir ganes de fer-lo! La xocolata hi deu quedar molt bé!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Que bo!! amb les fotos en faig prou!!

    ResponElimina
  6. Delicioso!Ademas de jugoso,las especias le dan un sabor buenisimo.
    Besets.

    ResponElimina
  7. A casa també el vam fer i ens va encantar! Clar que amb aquesta cobertura de xocolata encara ha de ser més bo, je je je... m'apunto la idea de decorar amb els fils de poma i de carbassa, queda molt bonic i han de ser molt bons.

    ResponElimina
  8. Quin coc més bo...quina combinació d'ingredients més bons que has triat.

    ResponElimina
  9. Quin pastis mes bó.
    Jo també el vaig fer, pero la propera vegada li faré la cobertura de xocolata.
    Petons

    ResponElimina
  10. con el detalle del chocolate lo habeis elevado el pastel a la categoria superios,buena tuneada,yo lo probe el que hizo el Pep pero esta version seguro que es mas buena
    una abraçada

    ResponElimina
  11. Jo em quedo amb la versió amb xocolata!!!!

    ResponElimina
  12. Apa! jo em quedo amb aquesta versió!! Amb xocolata i una decoració molt maca. Petons

    ResponElimina
  13. Ai, com m'agraden els pastissos de pastanaga. T'ha quedat molt bonic. Quan tinga els cups el faré, que m'agrada provar altres variants. Besets.

    ResponElimina
  14. Delicioso y aromatico!!....no sabes como me gusta esta version....con las especies debe saber a gloria!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  15. És justament el que li faltava als pastís.Què, què, doncs la xocolataaa!!! Genial!.

    ResponElimina
  16. Ohhh que bé que l'hagis penjat!! :D Per mi, sense xocolata ja tenia una pinta deliciosa però ara... ara és irresistible!! jaja

    Un petonet, i gràcies per la recepta! :)

    ResponElimina
  17. Nyam, nyam! Quina bona pinta...
    Jo tinc pendent de fer-ne un de carabassa amb la thermomix. A veure quan m'hi poso!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  18. Els he fet per separat,però mai tots junts i amb aquesta cobertura, genial.

    Muas!

    ResponElimina
  19. Molt original, amb aquesta combinació ha de ser bo segur.

    ResponElimina
  20. Nuria
    Queda sorprenentment bo
    Petons

    Teresa
    He tardat una mica però es molt bo
    Petons

    Marina
    La cobertura de xocolata el fa més de festa jejeje, l’errata esta corregida, moltes gracies per l’avís
    Petons

    ResponElimina
  21. El plat blanc
    Tot i que no soc gaire de pastissos esta molt bo i fàcil de fer
    Petons

    Judith
    Llavors no cal di res més jejeje
    Petons

    Mesilda
    Es sorprenentment bo
    Petons

    ResponElimina
  22. Gemma
    La cobertura de xocolata va ser, perquè els nois posarien xocolata a tota cosa dolça
    Petons

    Neus
    La combinació queda molt bona
    Petons

    Isabel
    La cobertura hi queda molt bona
    Petons

    ResponElimina
  23. Gemma
    La cobertura de xocolata va ser, perquè els nois posarien xocolata a tota cosa dolça
    Petons

    Neus
    La combinació queda molt bona
    Petons

    Isabel
    La cobertura hi queda molt bona
    Petons

    ResponElimina
  24. Miquel
    La xocolata li dona el toc de diumenge
    Una abraçada

    Visc a la cuina
    La propera vegada t’aviso jejeje
    Petons

    GEMMA
    L’enriqueix molt
    Petons

    ResponElimina
  25. La cuina de l´Eri
    Amb la xocolata i la decoració es tot un pastis de diumenge jejeje
    Petons

    Asela Masia
    Si el proves repetiràs de ben segur
    Petons

    foodtravelandwine
    Celebro que te guste
    Besos

    ResponElimina
  26. Cristina
    Doncs ara ja el tenim perfecte jejeje
    Petons

    Anna
    Amb la xocolata s’enriqueix molt més
    Petons

    La Taula d’en Bernat
    Queda molt bo
    Petons

    ANNAFS
    Queda molt bo i amb la xocolata li dona un toc diferent
    Petons

    ResponElimina