dimecres, 1 de febrer de 2012

POPETS AMB CEBA



INGREDIENTS

1 k popets petits
5 cebes grosses
1 got de cervesa
Oli
Pebre negre
Sal

Netegem els popets, quan son dels més petits no els hi trec la pell.

Tallem les cebes en juliana, i l’espolsem amb una mica de sal.

A una cassola posem oli i la portem al foc per confitar-hi la ceba a foc suau, quan la tinguem gairebé transparent, es el moment de posar-hi els popets que tindrem salpebrats, remenem una mica, afegim el got de cervesa, deixem coure a foc mitja, donant-les-hi alguna volta de tant en tant, si fes falta posem una mica més de cervesa o una mica d’aigua, fins que els tinguem al nostre gust.

32 comentaris:

  1. Oh, Sión! Com m'agraden els popets! Amb cervesa no els he provat mai! Deuen quedar més tovets, oi? Una recepta deliciosa, que em menjaria per esmorzar i tot! Petonet guapa

    ResponElimina
  2. Jo els faig igual que tú i son boníssims i queden super tendres!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Que ricos tienen que estar. Hace mucho tiempo que no cocino pulpitos, y me encantan, asi que me los pongo en mi listas de menus pendientes, y tomo nota de la cerveza, que me ha gustado, y seguro que les dan un puntito buenisimo.
    bsts. maite

    ResponElimina
  4. M'encanten!! prova de posar-hi patata bullida...uffff

    ResponElimina
  5. quina bona pinta! la meva sogre els fa boníssims. Molts petonets

    ResponElimina
  6. Nyam nyam m'encanta aquesta recepta mai m'he atrevit a fer-la acostumo a menjar-la de tapa al bar però quina bona pinta que fan segur que m'animo a provar-la, perquè està molt ben explicat!!

    ResponElimina
  7. que original coure'ls amb cervesa! jo també m'ho apunto!!

    ResponElimina
  8. Que bons els popets amb ceba!!!
    Jo també els faig.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Antojada me dejas!!.....que ricos se ven estos pulpitos!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. Una de les tapes preferides del meu home.

    Muas!

    ResponElimina
  11. M'agrada aixó de fer-los amb cervesa ...
    petonets Sion

    ResponElimina
  12. Popets amb ceba!!! Quin gran plat. La foto convida a menjar-los ja!!!
    Salut.

    ResponElimina
  13. Suposo que no cal que us repeteixi com m'agrada a mi tot el que surt del mar,oi?...Doncs això, que veig aquest plat de popets i estic salivant davant la pantalla com una criatura!. Excel.lent!

    ResponElimina
  14. Me encantan los pulpitos encebollados, te han quedado muy ricos.

    petonets

    ResponElimina
  15. No cuino mai pop ni popets, no tinc costum! A veure si penso a comprar-ne, perquè em sembla una tapa sensacinoal d'un diumenge de fred com el d'aquesta setmana que ve ;)

    ResponElimina
  16. Sión, aquets popets t'han quedat de luxe y segur que deiciosos.
    Muxus

    ResponElimina
  17. una de les meves tapetes preferides per fer un vermutillo.... espectaculars!!

    ResponElimina
  18. Tot un clàssic, però més difícil del que sembla! Boníssim!

    ResponElimina
  19. No n'he menjat mai però ha de ser boníssim, a més, la ceba m'agrada en bogeria.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  20. Em sopren que portin cevessa, suposo que per què siguin més tendres. Quina bona pinta tenen!

    ResponElimina
  21. Que bons els pops amb ceba confitada, com més lentament la fem, millor.
    Jo amb cervesa no ho he provat, segurament és una bona alternativa.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  22. Miquel
    Queden deliciosos
    Una abraçada

    Marina
    No se si queden més tous o no, doncs jo sempre els he cuinat amb cervesa
    Molts petons

    Gemma
    No haca falta decir nada mas........
    Petonets

    ResponElimina
  23. Don Camilo y Caldereta
    Asi cocinados quedan muy tiernos i sabrosos
    Besos

    Roser
    Segur que també queden boníssims i fan més plat
    Petons

    Judith
    Doncs ja saps cap a ca la sogre, hehehehe
    Petons

    ResponElimina
  24. Judith
    No és una recepta complicada i queden molt bons, proveu i repetiràs.
    Petons

    anirac
    Com he comentat jo nomes cuino amb cervesa, ja que el vi no m’acaba d’agradar
    Petons

    Isabel
    Boniiiiisims
    Petons

    ResponElimina
  25. foodtravelandwine
    Estan mas buenos que en la foto, seguro, jejejeje
    Besos

    Gemma
    I de casa també
    Molts petons

    Isabel
    Queden molt bons
    Petons

    ResponElimina
  26. Xisco
    És un plat deliciós, o un aperitiu extraordinari
    Una abraçada

    La cuina de l’Eri
    Moltes gracies
    Petons

    Mercé
    A mi també m’encanta tot lo del mar, i aquests popets queden deliciosos
    Molts petons

    ResponElimina
  27. Maria Pilar.Cocinica
    Es un plato delicioso
    Besos

    Gemma
    Si en fas segur que repetiràs
    Petons

    Rosa
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  28. Alfons
    Acompanyats d’una bona cervesa ben fresca, de luxe
    Una abraçada

    Clara Quins fogons
    Si, és un clàssic dels vermuts, però fàcil de feina
    Petons

    Gemma
    No ho dubtis prova’ls, estan boníssims
    Petonets

    ResponElimina
  29. Annafs
    Ja he comentat, sempre hi poso cervesa en lloc de vi ja que no m’agrada, però segurament amb vi també han de quedar molt bons
    Petons

    El Pare
    Com molt és beu per la foscor del plat, la seva esta totalment caramel•litzada, i li poso cervesa ja que el vi no m’agrada
    Una abraçada

    ResponElimina
  30. Aquest plat és boníssim. Ma mare també en fa moltes vegades, però amb xipirons i no li posa cervessa. Tinc moltes ganes de menjar-ne. Un beset.

    ResponElimina