POPETS AMB CEBA
INGREDIENTS
1 k popets petits
5 cebes grosses1 got de cervesa
Oli
Pebre negre
Sal
Netegem els popets, quan son dels més petits no els hi trec la pell.
Tallem les cebes en juliana, i l’espolsem amb una mica de sal.
A una cassola posem oli i la portem al foc per confitar-hi la ceba a foc suau, quan la tinguem gairebé transparent, es el moment de posar-hi els popets que tindrem salpebrats, remenem una mica, afegim el got de cervesa, deixem coure a foc mitja, donant-les-hi alguna volta de tant en tant, si fes falta posem una mica més de cervesa o una mica d’aigua, fins que els tinguem al nostre gust.
me encantan asi,son muy buenos
ResponEliminaOh, Sión! Com m'agraden els popets! Amb cervesa no els he provat mai! Deuen quedar més tovets, oi? Una recepta deliciosa, que em menjaria per esmorzar i tot! Petonet guapa
ResponEliminaJo els faig igual que tú i son boníssims i queden super tendres!!!!!
ResponEliminaPetonets
Que ricos tienen que estar. Hace mucho tiempo que no cocino pulpitos, y me encantan, asi que me los pongo en mi listas de menus pendientes, y tomo nota de la cerveza, que me ha gustado, y seguro que les dan un puntito buenisimo.
ResponEliminabsts. maite
M'encanten!! prova de posar-hi patata bullida...uffff
ResponEliminaquina bona pinta! la meva sogre els fa boníssims. Molts petonets
ResponEliminaNyam nyam m'encanta aquesta recepta mai m'he atrevit a fer-la acostumo a menjar-la de tapa al bar però quina bona pinta que fan segur que m'animo a provar-la, perquè està molt ben explicat!!
ResponEliminaque original coure'ls amb cervesa! jo també m'ho apunto!!
ResponEliminaQue bons els popets amb ceba!!!
ResponEliminaJo també els faig.
Una abraçada
Antojada me dejas!!.....que ricos se ven estos pulpitos!!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUna de les tapes preferides del meu home.
ResponEliminaMuas!
M'agrada aixó de fer-los amb cervesa ...
ResponEliminapetonets Sion
Popets amb ceba!!! Quin gran plat. La foto convida a menjar-los ja!!!
ResponEliminaSalut.
Hola,
ResponEliminaQuin goig que fan! M'encanta!
Petons
Suposo que no cal que us repeteixi com m'agrada a mi tot el que surt del mar,oi?...Doncs això, que veig aquest plat de popets i estic salivant davant la pantalla com una criatura!. Excel.lent!
ResponEliminaMe encantan los pulpitos encebollados, te han quedado muy ricos.
ResponEliminapetonets
No cuino mai pop ni popets, no tinc costum! A veure si penso a comprar-ne, perquè em sembla una tapa sensacinoal d'un diumenge de fred com el d'aquesta setmana que ve ;)
ResponEliminaSión, aquets popets t'han quedat de luxe y segur que deiciosos.
ResponEliminaMuxus
una de les meves tapetes preferides per fer un vermutillo.... espectaculars!!
ResponEliminaTot un clàssic, però més difícil del que sembla! Boníssim!
ResponEliminaNo n'he menjat mai però ha de ser boníssim, a més, la ceba m'agrada en bogeria.
ResponEliminaUna forta abraçada!
Em sopren que portin cevessa, suposo que per què siguin més tendres. Quina bona pinta tenen!
ResponEliminaQue bons els pops amb ceba confitada, com més lentament la fem, millor.
ResponEliminaJo amb cervesa no ho he provat, segurament és una bona alternativa.
Una abraçada.
Miquel
ResponEliminaQueden deliciosos
Una abraçada
Marina
No se si queden més tous o no, doncs jo sempre els he cuinat amb cervesa
Molts petons
Gemma
No haca falta decir nada mas........
Petonets
Don Camilo y Caldereta
ResponEliminaAsi cocinados quedan muy tiernos i sabrosos
Besos
Roser
Segur que també queden boníssims i fan més plat
Petons
Judith
Doncs ja saps cap a ca la sogre, hehehehe
Petons
Judith
ResponEliminaNo és una recepta complicada i queden molt bons, proveu i repetiràs.
Petons
anirac
Com he comentat jo nomes cuino amb cervesa, ja que el vi no m’acaba d’agradar
Petons
Isabel
Boniiiiisims
Petons
foodtravelandwine
ResponEliminaEstan mas buenos que en la foto, seguro, jejejeje
Besos
Gemma
I de casa també
Molts petons
Isabel
Queden molt bons
Petons
Xisco
ResponEliminaÉs un plat deliciós, o un aperitiu extraordinari
Una abraçada
La cuina de l’Eri
Moltes gracies
Petons
Mercé
A mi també m’encanta tot lo del mar, i aquests popets queden deliciosos
Molts petons
Maria Pilar.Cocinica
ResponEliminaEs un plato delicioso
Besos
Gemma
Si en fas segur que repetiràs
Petons
Rosa
Moltes gracies
Petons
Alfons
ResponEliminaAcompanyats d’una bona cervesa ben fresca, de luxe
Una abraçada
Clara Quins fogons
Si, és un clàssic dels vermuts, però fàcil de feina
Petons
Gemma
No ho dubtis prova’ls, estan boníssims
Petonets
Annafs
ResponEliminaJa he comentat, sempre hi poso cervesa en lloc de vi ja que no m’agrada, però segurament amb vi també han de quedar molt bons
Petons
El Pare
Com molt és beu per la foscor del plat, la seva esta totalment caramel•litzada, i li poso cervesa ja que el vi no m’agrada
Una abraçada
Aquest plat és boníssim. Ma mare també en fa moltes vegades, però amb xipirons i no li posa cervessa. Tinc moltes ganes de menjar-ne. Un beset.
ResponElimina