dijous, 5 d’abril de 2012

PINYA AL FORN



INGREDIENTS

2 pinyes petites “baby”
½ got de vodka
Sucre
1 cullerada sopera de pebre negre en gra
2 beines de vainilla

Pelem les pinyes, les partim per la meitat a lo llarg, els retirem el cor que passarem per la liquadora si en tenim, o bé la batedora, per extreure’n tot el suc. Reservem 

A una safata per al forn, posem les meitats de les pinyes que tindrem espolsades per tots costats amb sucre, la vodka, el pebre negre, el suc dels cors i les beines de vainilla partides per la meitat i obertes, perquè deixin anar tota la seva aroma.

Encendrem el forn a 180º C., immediatament posem-hi la safata amb la pinya, deixem coure una mitja hora, durant la cocció l’anirem mullant per sobre amb el suc que tenim a la safata.

Per menjar esta molt bona quan gairebé es freda.



16 comentaris:

  1. Ostres pinya i vodka!! no imagino el gust de la combinació....tot serà provar-ho!! jeje petons

    ResponElimina
  2. Quin postre més exòtic Sión! M'agrada molt! Bones vacances. Petons

    ResponElimina
  3. ostres la veritat que te d'estar molt bona aixi,a mi el vodka m'agrada jejeje,petons

    ResponElimina
  4. Estara riquisima,la piña me encanta!
    Besets.

    ResponElimina
  5. Que maques, igual un dia m'hi poso i tot perque queden molt cuques. De tota manera em conec i crec que ho faré amb pinya gran: per preu i perque n'hi ha més jejeje

    ResponElimina
  6. Que bona la pinya i. Feta aixi segur que encara ho esta mes.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. aquesta versió també m'agrada ;)

    petonets

    ResponElimina
  8. Original, molt original!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Es un postre de lujo, me ha encantado.

    Petonets

    ResponElimina
  10. I és que la pinya és bona de totes les maneres!!!! Amb vodka no l'he provat mai! És original!
    Petons

    ResponElimina
  11. La pinya és biníssima i d'aquesta manera segur que encara més. M'agradat la combinació

    ResponElimina
  12. M'encanta la pinya cuita, però amb el pebre ha d'estar divina! Petons

    ResponElimina
  13. Esto debo probarlo.....se ve tentador.....y con un toque de malicia!.....me encanta........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  14. Molt bona recepta amb aquestes pinyetes tan dolces.

    ResponElimina
  15. No se me había ocurrido nunca hacer la piña al horno. Se ve bien rica. Esto hay que probarlo.
    Besets

    ResponElimina