divendres, 13 d’abril de 2012

ENROTLLATS I CASSOLETES D’ARRÒS




Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes d'Abril que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.


INGREDIENTS PER ELS ENROTLLATS

2 talls de pernil dolç gruixudets
2 talls de pernil dolç prims
100 g. d’arròs
2 ous
1 llauna tonyina amb oli
6 barretes de surimi
Olives farcides
Sal
Oli d’oliva

Posem a bullir els ous com tinguem costum de fer-ho, pelem, tallem a trossets petits i reservem.

A una olla posem a bullir l’arròs com ho fem normalment, deixant-lo al dente, el passem un segon per aigua freda, perquè no se’ns enganxi. Reservem

Els talls prims de pernil dolç els tallem a trossets petits. Reservem

Escorrem la tonyina del seu oli hi esmicolem-la. Reservem.

Tallem les barretes de surimi a trossets petis. Reservem

Tallem les olives farcides també a trossets. Reservem

A un bol posem l’arròs, reguem amb una mica d’oli, remenem i seguidament anirem afegint-hi, el pernils dolç, els ous, la tonyina, les barretes de surimi i les olives, que tenim tot tallat a trossets o esmicolat.

Tornem a amanir amb una mica d’oli, barrejarem tot el conjunt amb molt de compte, per amalgamar bé tots el ingredients.

Sobre el marbre, estenem un tall de pernil dolç gruixudet, al centre posem l’amanida d’arròs, enrotllem i perquè s’aguanti ens ajudem d’escuradents.




Per servir posem al centre del plat el rotllet de pernil farcit, pels costats una mica d’amanida al nostre gust.

CASSOLETES FARCIDES D’AMANIDA D’ARRÒS 

  


INGREDIENTS PER LES CASSOLETES        

Amanida d’arròs
Cassoletes per farcir del Bonpreu

Quan preparo aquesta amanida, aprofito per fer-ne una mica més i farcir unes cassoletes de pasta de full, com a entrant de dinar per un altre dia. Les podem decorar com més ens agradi.

En aquesta ocasió estan acabades amb olives tallades petites.

37 comentaris:

  1. dos propuestas muy buenas y originales,me gustan
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. Aquests enrrotllats m'han cridat molt l'atenció, ara que s'acosta el bon temps i els sopars freds acompanyen tan bé em penso que em servirà per algún dia calorós. Amb una amanideta queda de fàbula!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un plat ideal per els dies d’estiu
      Petons

      Elimina
  3. Quines propestes més bones totes dues!!! Unes aportacions molt originals. Petonets

    ResponElimina
  4. Que propuestas mas deliciosas....la presenracion de las caserolas chicas es maravillosa!!.........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  5. Dues bones maneres de menjar l'arròs. Els rotlles son molt complerts.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L’arròs dona molt de si, es pot fer de tantes maneres
      Petons

      Elimina
  6. Totes dues propostes m'agraden molt, ara que arriba el bon temps aquests entrants freds i tan gustosos vénen molt de gust!
    Després dels peus de porc amb cargols, amb aquest plat ja no passaria tanta gana, je je je... ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un altre manera de presentar l’arròs
      Sento haver-te fet passar gana je je je
      Petons

      Elimina
  7. Genials!! a cual mejor!! saps que hi poso jo als enrollats de pernil? ensaladilla russa i es genial a l'estiu!! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també els hi faig amb ensaladilla russa, així variem el plat
      Petons

      Elimina
  8. Quines dues propostes més bones i originals! Si és que l'arròs serveix per tot, tant per farcir, com per plat principal com d'acompanyament... m'encanta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. La avantatge que te l’arròs es que serveix per tot
      Gracies a vosaltres per la convocatòria .
      Petons

      Elimina
  9. Quina forma de menjar arròs més divertida i temptadora, això pels nens fantàstic... m´encanta!!! petons, i bon diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un altre manera de menjar l’arròs i que a taula te molt d’èxit
      Petons

      Elimina
  10. quina sorpresa de plats !!! m'agraden i molt

    salutacions

    ResponElimina
  11. De rotllets, a casa en fem amb creïlla, tàperes, espàrrecs... però aquests, farcits d'amanida d'arròs, em semblen una proposta interessant, tant com les cassoletes. Un mosset que, als qui ens agrada l'arròs, ens farà gust a poc!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un altre de les mil maneres que es pot preparar l’arròs
      Petons

      Elimina
  12. Quina idea més fàcil i bona, Sión! M'agraden molt, els rotllets i les cassoletes. Petons

    ResponElimina
  13. Dos propostes boníssimes!! Les cassoletes com aperitiu m'agraden molt!

    ResponElimina
  14. Les cassoletes a casa seren un éxit
    Petons

    ResponElimina
  15. Dues maneres originals de presentar una amanida d'arròs.
    Petonets

    ResponElimina
  16. Apuntadissimes queden les dues version!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  17. Hola Sion guapa tu

    i que maques que queden, quan vagi al Bon Preu miraré i en trobo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina