ENROTLLATS I CASSOLETES D’ARRÒS
Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes d'Abril que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.
INGREDIENTS PER ELS ENROTLLATS
2 talls de pernil dolç gruixudets
2 talls de pernil dolç prims
100 g. d’arròs
2 ous
1 llauna tonyina amb oli
6 barretes de surimi
Olives farcides
Sal
Oli d’oliva
Posem a bullir els ous com tinguem costum de
fer-ho, pelem, tallem a trossets petits i reservem.
A una olla posem a bullir l’arròs com ho fem normalment, deixant-lo al dente, el passem un segon per aigua freda, perquè no se’ns enganxi. Reservem
A una olla posem a bullir l’arròs com ho fem normalment, deixant-lo al dente, el passem un segon per aigua freda, perquè no se’ns enganxi. Reservem
Els talls prims de pernil dolç els tallem a trossets petits. Reservem
Escorrem la tonyina del seu oli hi esmicolem-la. Reservem.
Tallem les barretes de surimi a trossets petis. Reservem
Tallem les olives farcides també a trossets.
Reservem
A un bol posem l’arròs, reguem amb una mica d’oli, remenem i seguidament anirem afegint-hi, el pernils dolç, els ous, la tonyina, les barretes de surimi i les olives, que tenim tot tallat a trossets o esmicolat.
A un bol posem l’arròs, reguem amb una mica d’oli, remenem i seguidament anirem afegint-hi, el pernils dolç, els ous, la tonyina, les barretes de surimi i les olives, que tenim tot tallat a trossets o esmicolat.
Tornem a amanir amb una mica d’oli, barrejarem
tot el conjunt amb molt de compte, per amalgamar bé tots el ingredients.
Sobre el marbre, estenem un tall de pernil
dolç gruixudet, al centre posem l’amanida d’arròs, enrotllem i perquè s’aguanti
ens ajudem d’escuradents.
Per servir posem al centre del plat el rotllet de pernil farcit, pels costats una mica d’amanida al nostre gust.
CASSOLETES FARCIDES D’AMANIDA D’ARRÒS
INGREDIENTS PER LES CASSOLETES
Amanida d’arròs
Cassoletes per farcir del Bonpreu
Quan preparo aquesta amanida, aprofito per
fer-ne una mica més i farcir unes cassoletes de pasta de full, com a entrant de
dinar per un altre dia. Les podem decorar com més ens agradi.
En aquesta ocasió estan acabades amb olives
tallades petites.
dos propuestas muy buenas y originales,me gustan
ResponEliminabon cap de setmana
Celebro que t’agradi
EliminaUna abraçada
Aquests enrrotllats m'han cridat molt l'atenció, ara que s'acosta el bon temps i els sopars freds acompanyen tan bé em penso que em servirà per algún dia calorós. Amb una amanideta queda de fàbula!
ResponEliminaEs un plat ideal per els dies d’estiu
EliminaPetons
Quines propestes més bones totes dues!!! Unes aportacions molt originals. Petonets
ResponEliminaTotes dues a taula tenen èxit
EliminaPetons
Que propuestas mas deliciosas....la presenracion de las caserolas chicas es maravillosa!!.........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaCelebro que te gusten
EliminaBesos
Dues bones maneres de menjar l'arròs. Els rotlles son molt complerts.
ResponEliminaPetons.
L’arròs dona molt de si, es pot fer de tantes maneres
EliminaPetons
Totes dues propostes m'agraden molt, ara que arriba el bon temps aquests entrants freds i tan gustosos vénen molt de gust!
ResponEliminaDesprés dels peus de porc amb cargols, amb aquest plat ja no passaria tanta gana, je je je... ;)
Un altre manera de presentar l’arròs
EliminaSento haver-te fet passar gana je je je
Petons
Genials!! a cual mejor!! saps que hi poso jo als enrollats de pernil? ensaladilla russa i es genial a l'estiu!! petonets
ResponEliminaJo també els hi faig amb ensaladilla russa, així variem el plat
EliminaPetons
Unes propostes molt guapes!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Quines dues propostes més bones i originals! Si és que l'arròs serveix per tot, tant per farcir, com per plat principal com d'acompanyament... m'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
La avantatge que te l’arròs es que serveix per tot
EliminaGracies a vosaltres per la convocatòria .
Petons
Dos presentaciones bien ricas.
ResponEliminaBesets
Quina forma de menjar arròs més divertida i temptadora, això pels nens fantàstic... m´encanta!!! petons, i bon diumenge.
ResponEliminaUn altre manera de menjar l’arròs i que a taula te molt d’èxit
EliminaPetons
quina sorpresa de plats !!! m'agraden i molt
ResponEliminasalutacions
Celebro que t’agradin
EliminaPetons
De rotllets, a casa en fem amb creïlla, tàperes, espàrrecs... però aquests, farcits d'amanida d'arròs, em semblen una proposta interessant, tant com les cassoletes. Un mosset que, als qui ens agrada l'arròs, ens farà gust a poc!
ResponEliminaBesos
Es un altre de les mil maneres que es pot preparar l’arròs
EliminaPetons
Quina idea més fàcil i bona, Sión! M'agraden molt, els rotllets i les cassoletes. Petons
ResponEliminaCelebro que t’agradin
EliminaPetons
Dos propostes boníssimes!! Les cassoletes com aperitiu m'agraden molt!
ResponEliminaA taula son molt resultones
EliminaPetons
Les cassoletes a casa seren un éxit
ResponEliminaPetons
A casa també ho son
EliminaPetons
Dues maneres originals de presentar una amanida d'arròs.
ResponEliminaPetonets
Per quan fa calor van molt bé
EliminaApuntadissimes queden les dues version!!!!
ResponEliminaPetonets.
Celebro que t’agradi
EliminaPetons
Hola Sion guapa tu
ResponEliminai que maques que queden, quan vagi al Bon Preu miraré i en trobo
mil petonets Susanna