dijous, 26 d’abril de 2012

QUICHE


INGREDIENTS

4 ous
250 g de crema de llet
100 g bacó fumat
100 g catalana
50 g xoriço
100 g pernil salat
300 g formatge ratllat (manxego i emmental)
Pasta de full
Sal
Pebre negre molt

Tallem ben petit tot l’embotit. Reservem

En un bol posem els ous i els deixatem, quan els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem tot l’embotit tallat petit que tenim reservat i la meitat del formatge ratllat, remenem molt bé perquè s’integrin tots els ingredients.

Amb la pasta de full, folrem el motllo per coure’l, tallarem els trossos que sobresurtin.

Aboquem la barreja que tenim preparada, escampem per sobre la resta del formatge ratllat.

Ja tindrem el forn preescalfat a 190º C, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el tinguem al nostre gust.



28 comentaris:

  1. me encanta la quché, que corte más rico por favor.. en casa triunfo total , les encanta !

    ResponElimina
  2. Buenisima esta quiche, me encantan de todo tipo, precisamente tengo una en borrador que queria publicar en breve, esperaré unos dias, la mia es mas sencilla, solo jamon y queso. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Las quiches, lleven lo que lleven están muy buenas.
      Un abrazo

      Elimina
  3. Quina pinta que té!! la quiche es un dels meus temes pendents!! m'apunto la recepta!!

    Petonets!

    ResponElimina
  4. M'encanten aquestes quiches lleugeres , fàcils de fer i ràpides de menjar. Boníssima !

    ResponElimina
  5. Una quiche ben farcida, plena de sabor.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Sión, que bona! Aquesta quiche és la clàssica, la que no cansa mai! Aquesta i la de porros, les meves prefes. he he. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara tinc que provar la de porros, que si tu la recomanes deu d’estar molt bona
      Petons

      Elimina
  7. Ente la catalana, el bacon i el xoriç, ha de quedar una quiche molt potent i gustosa. Sensacional!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda molt gustosa com molt bé dius.
      Petons

      Elimina
  8. M'agraden molt les quiches. Amb xoriço no l'he fet mai, hauré d'esperar uns dies perque m'he passat molt amb les truites d'all tendre i haig de passar dels ous una setmaneta però queda pendent la combinació :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb tants ous millor que t’esperis uns dies. !!!!
      Una abraçada

      Elimina
  9. Mmm una quiche! A ESfruita tampoc l'hem provat mai amb xoriço, segur que està boníssima, almenys per la pinta ho sembla!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!

    www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb una mica xoriço li dona un toc diferent
      Petons

      Elimina
  10. Hola Sion guapa tu

    a casa sempre tinc unes fulles de pasta al congelador, doncs més d´un cop et solucionen un àpat o un postres.

    La teva proposta te un aspecte de pecat mortal
    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  11. que buenas que son las quiches,me encantan y esat tuya esta tremendamente buena
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  12. A casa sempre agraden, les quiches...aquesta amb xoriço segur que també...
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si agraden, amb una mica de xoriço queden molt bé
      Petons

      Elimina
  13. Que bona, així amb embotits!!!

    Jo normalment la faig de verdures o de bolets, i són uns sopars magnífics i també són un exitós dinar per a adolescents!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. De tant en tant toca amb embotits.
      Petons

      Elimina
  14. Només hi poso becon, m' apunto la idea de variar amb més embotits. boníssima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb diferents embotits queda més gustosa i acabes amb les restes de nevera.
      Petons

      Elimina