QUICHE
INGREDIENTS
4 ous
250 g de crema de llet
100 g bacó fumat
100 g catalana50 g xoriço
100 g pernil salat
300 g formatge ratllat (manxego i emmental)
Pasta de full
SalPebre negre molt
Tallem ben petit tot l’embotit. Reservem
En un bol posem els ous i els deixatem, quan els
tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem tot l’embotit
tallat petit que tenim reservat i la meitat del formatge ratllat, remenem molt
bé perquè s’integrin tots els ingredients.
Amb la pasta de full, folrem el motllo per
coure’l, tallarem els trossos que sobresurtin.
Aboquem la barreja que tenim preparada,
escampem per sobre la resta del formatge ratllat.
Ja tindrem el forn preescalfat a 190º C,
deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el tinguem al nostre gust.
me encanta la quché, que corte más rico por favor.. en casa triunfo total , les encanta !
ResponEliminaMuchas gracias. Esta muy buena.
EliminaBesos
Buenisima esta quiche, me encantan de todo tipo, precisamente tengo una en borrador que queria publicar en breve, esperaré unos dias, la mia es mas sencilla, solo jamon y queso. Una abraçada.
ResponEliminaLas quiches, lleven lo que lleven están muy buenas.
EliminaUn abrazo
Quina pinta que té!! la quiche es un dels meus temes pendents!! m'apunto la recepta!!
ResponEliminaPetonets!
Queda bé i es fàcil de preparar
EliminaPetons
M'encanten aquestes quiches lleugeres , fàcils de fer i ràpides de menjar. Boníssima !
ResponEliminaUna quiche ben farcida, plena de sabor.
ResponEliminaPetons.
Sión, que bona! Aquesta quiche és la clàssica, la que no cansa mai! Aquesta i la de porros, les meves prefes. he he. Petons
ResponEliminaAra tinc que provar la de porros, que si tu la recomanes deu d’estar molt bona
EliminaPetons
Ente la catalana, el bacon i el xoriç, ha de quedar una quiche molt potent i gustosa. Sensacional!
ResponEliminaQueda molt gustosa com molt bé dius.
EliminaPetons
M'agraden molt les quiches. Amb xoriço no l'he fet mai, hauré d'esperar uns dies perque m'he passat molt amb les truites d'all tendre i haig de passar dels ous una setmaneta però queda pendent la combinació :)
ResponEliminaAmb tants ous millor que t’esperis uns dies. !!!!
EliminaUna abraçada
Mmm una quiche! A ESfruita tampoc l'hem provat mai amb xoriço, segur que està boníssima, almenys per la pinta ho sembla!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc
Amb una mica xoriço li dona un toc diferent
EliminaPetons
Hola Sion guapa tu
ResponEliminaa casa sempre tinc unes fulles de pasta al congelador, doncs més d´un cop et solucionen un àpat o un postres.
La teva proposta te un aspecte de pecat mortal
mil petonets SUsanna
Moltes gracies
EliminaPetons
que buenas que son las quiches,me encantan y esat tuya esta tremendamente buena
ResponEliminabon cap de setmana
Moltes gracies
EliminaUna abraçada
A casa sempre agraden, les quiches...aquesta amb xoriço segur que també...
ResponEliminaPetonets.
Si agraden, amb una mica de xoriço queden molt bé
EliminaPetons
Que bona, així amb embotits!!!
ResponEliminaJo normalment la faig de verdures o de bolets, i són uns sopars magnífics i també són un exitós dinar per a adolescents!
PTNTS
Dolça
De tant en tant toca amb embotits.
EliminaPetons
Només hi poso becon, m' apunto la idea de variar amb més embotits. boníssima.
ResponEliminaAmb diferents embotits queda més gustosa i acabes amb les restes de nevera.
EliminaPetons