dilluns, 23 d’abril de 2012

MAGRET, FIGUES I LLÀGRIMES



INGREDIENTS

1 magret d'ànec
Llàgrimes de Pedro Ximenez del Rebost de l’Empordanet
Figues
Sal
Pebre negre

En el magret li fem uns talls a la part del greix, com si féssim uns quadradets, salpebrem, hi el posem per la part del greix a una paella ben calenta, fins que estigui molt daurat i ens hagi deixat anar molt de greix, retirem-lo i netegem la paella, tornem a posar-li enrosin-lo pel costat de la carn.

Si ens agrada al punt, estarà quan estigui daurat pels dos costats. (Si ens agrada bastant cuit, en aquest punt, el tallem en filets d'uns 2 o 3 centímetres i els passem un moment per la paella, pels dos costats).

 Per servir, el tallem i el posem al plat, acompanyat d’uns daus de les Llàgrimes de Pedro Ximenez, les escampem per sobre i pels costats de la carn, així com una figa tallada a quarts, que l’escalfarem un moment a la mateixa paella i la posarem al altre costat.

26 comentaris:

  1. Un plat exquisid, com sempre! Ela magret m'encanta i acompanyat amb figues ....mmmmm boníssim

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un plat bo, i les figues l’acompanyant mol bé
      Petons

      Elimina
  2. tres ingredientes divinos que juntos es el sumun de la felicidad,gran recepte
    bona diada

    ResponElimina
  3. Ja m'havia espantat al llegir el nom de la recepta!!!! "S'haurà tallat??????"
    Afortunadament són unes altres llàgrimes, i ben perfumades...
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva intenció no era pas espantar, jejeje
      Aquestes et fan plorar quan tel has acabat !!!!!
      Petons

      Elimina
  4. Jo, al punt. Em xifla el magret amb qualsevol acompanyament i aquest es fabulos...
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. La propera vegada el tindràs al punt jejeje
      Petons

      Elimina
  5. Aquestes llàgrimes son de gelatina, oi? Al ànec li passa igual que al porc, els sabors doços li escauen perfectament.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, son de gelatina. I amb el magret lligant molt bé
      Petons

      Elimina
  6. Ha d'estar exquisit, amb el contrast de gustos que li deuen donar les llàgrimes i les figues!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  7. un plat exquisit de luxe!! genial! petons

    ResponElimina
  8. Això de les llàgrimes de pedro ximenes m'ha robat el cor, sión!!! Que bo que és el magret! Llàstima que sigui una mica car per fer-lo cada dia... he he. petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les llàgrimes son molt bones.
      El magret pots fer-lo de tant en tant i com a plat de diumenge, cada dia impossible :)))
      Petons

      Elimina
  9. La combinació d'ingredients és sensacional!
    Heu trobat figues fresques ara ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació queda molt bé.
      La recepta es de l’època de les figues, però la tenia al fons del calaix i ja li tocava veure la llum jejeje.
      Petons

      Elimina
  10. I love looking a pictures of your food - both what you've made and what you have bought

    ResponElimina
  11. Un plato de categoria...con una presentacion de lujo!!!
    Besets.

    ResponElimina
  12. Sión i Miquel; Un d'aquells plats que amb aquestes llàgrimes, plores d'al.legría.
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt ben definit, un plat per plorar d’alegria, jejeje
      Una abraçada

      Elimina
  13. Amb el títol ja diu tot!! jejejeje, es que ja m'ho imaginava fins i tot abans de veure la foto :)

    ResponElimina
  14. Es que al plat les llàgrimes no mès podien ser del Empordanet jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina