TARTALETES AMB PASTANAGA




La recepta original es de JORDI ROCA a la revista Cuina.

Em va cridar molt l’atenció, però quan vaig decidir fer-la no tenia massa temps, doncs la vaig tunejar, aprofitant part d’una massa de full que tenia a la nevera. El resultat va ser boníssim i molt sorprenent.

INGREDIENTS

4 pastanagues
10 g de mantega
10 g de sucre
½  massa de full  
1 ou

Pelem les pastanagues i amb un pelador en fem unes lamines fines. Les escaldem amb aigua calenta durant l0 segons. Quan les traiem del aigua les pintem amb mantega fosa, escampem sucre per sobre i les enrotllem. Reservem

Estirem la massa de full i la posem a un motlle, si pot ser tipus cassoleta millor, pintem la massa amb mantega, a sobre hi posem un altre motlle igual perquè ens quedi una massa prima i amb la forma de cassoleta, enfornem durant 10 minuts a 160º C., passat el temps la traiem del forn i la pintem amb ou batut, en aquest punt la farem coure tres minuts més a 160º C.

Col·loquem els rotllets de pastanaga a la cassoleta, verticalment i posem-la al forn uns altres tres minuts, també a 160º C.
 
Aquesta es com va quedar sense posar-hi l’altre motlle a sobre, queda igual de bona de les dues maneres.
 
 

Comentaris

  1. De ben segur que ha de ser sorprenent, perquè no m'imagino pas el gust que deu tenir!
    L'haurem de provar!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Del gust no es pots fer-te’n a l’idea fins que el tens a la boca, això es el que em va passar
      Petons

      Elimina
  2. Sión, m'agraden aquestes tartaletes de pastanaga!!! I molt fàcils de fer!!!
    Ptns

    ResponElimina
  3. La trobo original i molt soprenent!
    No recordo aquesta recepta del Jordi Roca... la buscaré ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es original i quan la tens feta sorprenent, tot i que no es amb tots els ingredients de la recepta d’en Jordi Roca
      Petons

      Elimina
  4. Quina originalitat, queden molt bufons. M'agrada la pasta de full amb qualsevol cosa i no se m'havía acudit ferla amb pastanaga.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Quina recepta més original i abellidora. Me l'apunte!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la proves ja amb diràs, queda molt bona
      Una abraçada

      Elimina
  6. Que bo i original, amb una presentació molt maca.

    ResponElimina
  7. vaig veure la recepta ala revista... i encara jo la tins a pendents ... t'ha quedat esplendida!!

    ResponElimina
  8. Una recepta que et sorprèn el resultat. Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Original, molt original, s'haurà de tastar Sion!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars