LLUÇ A LA SALSA VERDA

  

INGREDIENTS

4 talls de lluç
16 cloïsses
Farina
½ got cervesa
2 alls picats
Julivert picat
Oli d’oliva
Sal

Quan comprem el lluç demanem si pot ser que el talls siguin de la part més ampla.

A un cassó posem una mica d’aigua, el portem al foc per obrir les cloïsses, quan comencen a obrir-se les traiem i reservem, amb el seu suc.

A una cassola posem oli a escalfar, quan el tinguem calent posem l’all picat, donem una volta sense que enrosseixi, posem dues cullerades de farina, la deixem coure una mica i aboquem la cervesa, remenem esperant que s`evapori l’alcohol, quan comenci a bullir posem els talls de lluç i el julivert picat, deixem uns segons mentrestant anirem movent la cassola com si féssim un pil-pil, donem la volta als talls, tornem a moure la cassola, llavors ja podem posar les cloïsses, deixem coure uns minuts sense que arribi a bullir.

Si la salsa esta massa espessa podem posar-hi una mica de l´aigua d’obrir les cloïsses, rectifiquem de sal si fes falta.

Aquest plat també el podem fer amb un altre peix que ens agradi.

Comentaris

  1. La veritat es que la cervesa lligue molt tot, tan amb peix com amb carns blanques. Una pinta fabulosa!
    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m’agrada molt el toc que dona a les salses!!
      Petons

      Elimina
  2. Delicioso y me parece una buena idea la de añadir cerveza, yo le añado el clásico vino blanco.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el resultado final se nota si hay cerveza o vino, pero todo va a gustos !!
      Besos

      Elimina
  3. una recepta 10 i mes amb cervesa¡
    una abraçada

    ResponElimina
  4. bonissim aquest plat de peix! en menjaria cada dia! petons

    ResponElimina
  5. Tot un clàssic sensacional, que vosaltres (com no!) heu versionat amb cervesa ;)
    Boníssim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un clàssic i com molt bé dius amb la meva versió !!
      Petons

      Elimina
  6. Un d'aquest plats que sempre triomfa!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Mmm, aquest plat també m'agrada!!! Veus, un altre propòsit pel 2013, menjar més peix, jeje!
    Una abraçada, bonica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per el 2013 tenim molts propòsits, però els aconseguirem ????? hahaha
      Petons

      Elimina
  8. No l'havia vist mai amb cervesa, per no parar de sucar pa!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que a la meva cuina la cervesa es un dels principals ingredients per les salses, te la virtut d’espessir-les, tot va a gustos!!!!
      Petons

      Elimina
  9. Me gusta esta manera de cocinar el pescado... la idea de hacerlo con cerveza es genial.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias, el cocinar con cerveza tiene la ventaja de espesar las salsas i no deja su sabor en el guiso, para mi gusto claro !!!
      Besos

      Elimina
  10. Senzilla i èxit segur, aquesta l'he fet i tot i amb cervesa.

    Una abraçada..!

    ResponElimina
  11. Un plat bo i sa! amb cervesa tampoc l'havia vist!petons

    ResponElimina
    Respostes

    1. Queda molt bo i amb la cervesa lliga més ràpid la salsa.
      Petons

      Elimina
  12. A casa el fem de tant en tant i sempre triomfa, ara me n'has fet venir ganes!
    Petons
    Isabel

    ResponElimina
    Respostes
    1. A casa te molt d’èxit, i els nois quan venen a dinar de tant en tant mel demanen.
      Petons

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars