dijous, 31 de gener de 2013

MOS DE POLLASTRE MARINAT I BRIE




INGREDIENTS

2 pits de pollastre
300 g de formatge brie
1 barra de pa
Canonges o amanida al gust.
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

PER LA MARINADA

1 all
Oli d’oliva
Vi blanc
Julivert

Tallem els pits a talls d’un centímetre i mig.

Pelem l’all i el triturem molt finament amb el julivert.

A un bol disposem els talls de pollastre, afegim l’all i el julivert que tenim triturats, un raig de vi blanc i un d’oli. Remenem perquè s’impregnin molt bé per tots costats, els deixem a la nevera durant dues hores.

Rentem i assequem l’amanida. Reservem

Tallem el pa a llesques. Reservem

A una paella escalfem unes gotes d’oli i daurem els talls de pollastre, que prèviament em tret de la marinada i assecat una mica. Quan els tinguem al nostre gust salpebrem i reservem a un plat que tindrem pre-escalfat.

Per servir, disposem les llesques de pa a un plat, posem primer el formatge a sobre les escalopes i acompanyem amb l’amanida.
 

23 comentaris:

  1. Amb llesquetes petites com aperitiu i amb unes de grosses per sopar...que bo!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bona idea, tindre que posar-ho en practica jejeje
      Petons

      Elimina
  2. Aquest mos m'encanta, Sión! El brie, sobretot ;-)

    ResponElimina
  3. Quin plat més saludable!!! m'encanta !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saludable i bo, que més es pot demanar?
      Petons

      Elimina
  4. Mira tú quina manera mes senzilla de fer un most i amb una pinta fantàstica...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Un plato para disfrutar en un plis plas, me gusta. Besos.

    ResponElimina
  6. això si que és un bon mos... pot ser més d'un?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, poden ser tots el que vulguis, jejeje
      Una abraçada

      Elimina
  7. Els formatges tous m'encaaaanteeeen!!!! I amb un mos d'aquests no n'hi ha prou com diu l'Alfons! ;)
    Una tapeta fantàstica!! Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb un de sol no n’hi prou, però amb el plat sencer si, jejeje.
      Moltes gracies
      Una abraçada

      Elimina
  8. Amb la marinada el pollastre ha de quedar molt més gustós i també més tendre. La combinació ha de ser molt bona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el pollastre marinat queda molt melós. La combinació queda molt bé
      Petons

      Elimina
  9. Mira que receta más oportuna, me la preparo mañana para cenar, tengo unos canónigos que ya tienen que pasar a mejor vida y dispongo de los demás ingredientes, que buen plato.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si lo pruebas deseo que te guste como a nosotros.
      Besos

      Elimina
  10. Mira ja sols per portar formatge ja m'agrada, sóc una malalta del formatge!
    UN petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. El “problema” amb el formatge també el tinc a casa, en son uns edictes.
      Petons

      Elimina
  11. Molt ben presentat i senzill. Els marinats m'encanten pel gust que aporten.

    Una abraçada..!!

    ResponElimina