MOS DE POLLASTRE MARINAT I BRIE
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
300 g de formatge brie1 barra de pa
Canonges o amanida al gust.
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
PER LA MARINADA
1 all
Oli d’olivaVi blanc
Julivert
Tallem els pits a talls d’un centímetre i mig.
Pelem l’all i el triturem molt finament amb el
julivert.
A un bol disposem els talls de pollastre,
afegim l’all i el julivert que tenim triturats, un raig de vi blanc i un d’oli.
Remenem perquè s’impregnin molt bé per tots costats, els deixem a la nevera
durant dues hores.
Rentem i assequem l’amanida. Reservem
Tallem el pa a llesques. Reservem
A una paella escalfem unes gotes d’oli i
daurem els talls de pollastre, que prèviament em tret de la marinada i assecat
una mica. Quan els tinguem al nostre gust salpebrem i reservem a un plat que
tindrem pre-escalfat.
Per servir, disposem les llesques de pa a un plat,
posem primer el formatge a sobre les escalopes i acompanyem amb l’amanida.
Amb llesquetes petites com aperitiu i amb unes de grosses per sopar...que bo!! petons
ResponEliminaMolt bona idea, tindre que posar-ho en practica jejeje
EliminaPetons
Aquest mos m'encanta, Sión! El brie, sobretot ;-)
ResponEliminaCelebro que t’agradi
EliminaPetons
Quin plat més saludable!!! m'encanta !
ResponEliminaSaludable i bo, que més es pot demanar?
EliminaPetons
un plat de luxe
ResponEliminaMoltes gracies !
EliminaPetons
Mira tú quina manera mes senzilla de fer un most i amb una pinta fantàstica...
ResponEliminaPetonets.
Fàcil i bo, ho te tot !!!!
EliminaPetons
Un plato para disfrutar en un plis plas, me gusta. Besos.
ResponEliminaBueno i fácil !!
EliminaBesos
això si que és un bon mos... pot ser més d'un?
ResponEliminaMoltes gracies, poden ser tots el que vulguis, jejeje
EliminaUna abraçada
Els formatges tous m'encaaaanteeeen!!!! I amb un mos d'aquests no n'hi ha prou com diu l'Alfons! ;)
ResponEliminaUna tapeta fantàstica!! Una abraçada!!
Amb un de sol no n’hi prou, però amb el plat sencer si, jejeje.
EliminaMoltes gracies
Una abraçada
Amb la marinada el pollastre ha de quedar molt més gustós i també més tendre. La combinació ha de ser molt bona.
ResponEliminaAmb el pollastre marinat queda molt melós. La combinació queda molt bé
EliminaPetons
Mira que receta más oportuna, me la preparo mañana para cenar, tengo unos canónigos que ya tienen que pasar a mejor vida y dispongo de los demás ingredientes, que buen plato.
ResponEliminaPetons
Si lo pruebas deseo que te guste como a nosotros.
EliminaBesos
Mira ja sols per portar formatge ja m'agrada, sóc una malalta del formatge!
ResponEliminaUN petó
El “problema” amb el formatge també el tinc a casa, en son uns edictes.
EliminaPetons
Molt ben presentat i senzill. Els marinats m'encanten pel gust que aporten.
ResponEliminaUna abraçada..!!