dilluns, 28 de gener de 2013

ARRÒS DE FONS DE NEVERA

 


Aquest arròs el vaig fer abans de festes per fer neteja de nevera.

INGREDIENTS

1 pit de pollastre
6 salsitxes
Restes de bolets variats
Arròs
1 tomàquet
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
Una nou de mantega
Formatge ratllat
Brou de pollastre

A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, enrossim el p de pollastre i les salsitxes tot tallat a trossets, un cop daurat o reservem a un plat.

A la mateixa cassola fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenat fins que el tinguem al nostre gust.

Posem el brou a bullir per tindre’l preparat per abocar a l’arròs.

Un cop tinguem llest el sofregit l’hi afegim les carns reservades, donem unes quantes voltes, ja podem posar-hi l’arròs, enrossim una mica hi cobrim amb el brou, anirem remenat de tant en tant.

Quan el tinguem al punt retirem del foc, incorporem la mantega i el formatge ratllat si ens agrada, i remenem fins que quedi tot ben incorporat. Ja el tenim llest

23 comentaris:

  1. Doncs m'encanta, encara que sigui del fons!!!
    Una abraçada, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i que sigui de fons de nevera queda molt bo
      Petons

      Elimina
  2. Improvitzar un arròs es quan pot sortit mes bó...i aquest fa pinta de ser boníssim!!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps el perquè però las improvisacions gairebé sempre surten bé
      Petons

      Elimina
  3. Aquests arrossos de dijous m'encanten, per fer net de nevera són ideals i a més queden boníssims i sempre diferents!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com molt bé dius a més de fer net de nevera va quedar molt bo.
      Petons

      Elimina
  4. facil y bien buenos los arroces con un fondo de nevera como este.
    una abraçada

    ResponElimina
  5. Doncs per ser d'aprofitament té una pinta molt bona!
    aquest arrossos així cremosets m'agraden molt!
    ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una mica cremosets es com son més bons
      Petons

      Elimina
  6. Caram, quin arrosset més bo! presentat així ningú ho diria que és recuit!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. La presentació no esta renyida amb el contingut, jejeje
      Petons

      Elimina
  7. Un arroz muy rico y encima aprovechamos, pero le haces una presentación como la que has puesto y nadie lo diría.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Con una buena presentación, parece que sabe mejor el plato
      Besos

      Elimina
  8. Aquests arrossos són ben curiosos: sovint s'assemblen entre sí però alhora cadascún és diferent :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a més, gairebé sempre queden molt bons
      Una abraçada

      Elimina
  9. Surten uns arrossets més bons quan fem "neteja" de la nevera!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, tot i que al primer moment no ho diries !!!
      Petons

      Elimina
  10. Ostres, aquest arròs té una pinta esplèndida! Amb aquesta presentació no sembla que estigui fet amb sobres, hahahah ^^

    Molts petons :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, es que la presentació no esta renyida amb el contingut jejeje
      Petons

      Elimina