ARRÒS DE FONS DE NEVERA

 


Aquest arròs el vaig fer abans de festes per fer neteja de nevera.

INGREDIENTS

1 pit de pollastre
6 salsitxes
Restes de bolets variats
Arròs
1 tomàquet
1 ceba
Oli d’oliva
Sal
Una nou de mantega
Formatge ratllat
Brou de pollastre

A una cassola posarem l’oli, quan el tinguem calent, enrossim el p de pollastre i les salsitxes tot tallat a trossets, un cop daurat o reservem a un plat.

A la mateixa cassola fem el sofregit de la ceba, quan la tinguem al punt afegim el tomàquet, espolsem amb una mica de sal i a foc més suau, anirem remenat fins que el tinguem al nostre gust.

Posem el brou a bullir per tindre’l preparat per abocar a l’arròs.

Un cop tinguem llest el sofregit l’hi afegim les carns reservades, donem unes quantes voltes, ja podem posar-hi l’arròs, enrossim una mica hi cobrim amb el brou, anirem remenat de tant en tant.

Quan el tinguem al punt retirem del foc, incorporem la mantega i el formatge ratllat si ens agrada, i remenem fins que quedi tot ben incorporat. Ja el tenim llest

Comentaris

  1. Doncs m'encanta, encara que sigui del fons!!!
    Una abraçada, guapa!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Tot i que sigui de fons de nevera queda molt bo
      Petons

      Suprimeix
  2. Improvitzar un arròs es quan pot sortit mes bó...i aquest fa pinta de ser boníssim!!
    Petonets

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. No saps el perquè però las improvisacions gairebé sempre surten bé
      Petons

      Suprimeix
  3. Aquests arrossos de dijous m'encanten, per fer net de nevera són ideals i a més queden boníssims i sempre diferents!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Com molt bé dius a més de fer net de nevera va quedar molt bo.
      Petons

      Suprimeix
  4. facil y bien buenos los arroces con un fondo de nevera como este.
    una abraçada

    ResponSuprimeix
  5. Doncs per ser d'aprofitament té una pinta molt bona!
    aquest arrossos així cremosets m'agraden molt!
    ptns!!

    ResponSuprimeix
  6. Caram, quin arrosset més bo! presentat així ningú ho diria que és recuit!! petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. L'autor ha suprimit aquest comentari.

      Suprimeix
    2. La presentació no esta renyida amb el contingut, jejeje
      Petons

      Suprimeix
  7. Un arroz muy rico y encima aprovechamos, pero le haces una presentación como la que has puesto y nadie lo diría.
    Petons.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Con una buena presentación, parece que sabe mejor el plato
      Besos

      Suprimeix
  8. Aquests arrossos són ben curiosos: sovint s'assemblen entre sí però alhora cadascún és diferent :D

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. I a més, gairebé sempre queden molt bons
      Una abraçada

      Suprimeix
  9. Surten uns arrossets més bons quan fem "neteja" de la nevera!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. I tant, tot i que al primer moment no ho diries !!!
      Petons

      Suprimeix
  10. Ostres, aquest arròs té una pinta esplèndida! Amb aquesta presentació no sembla que estigui fet amb sobres, hahahah ^^

    Molts petons :)

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Moltes gracies, es que la presentació no esta renyida amb el contingut jejeje
      Petons

      Suprimeix

Publica un comentari

Entrades populars