dimarts, 22 de gener de 2013

PETITS ENTREPANS DE, ALFÀBREGA, CURRY I CLÀSSIC

 
 

 
El passat dissabte teníem un sopar informal amb uns amics, varem decidir preparar entrepans una mica diferents, doncs per aconseguir-ho és anar a buscar-los al forn, La Trinidad - Panes Creativos del mestre DANIEL JORDÀ, un assortit de panets de sabors ben variats, aquí en teniu una part del resultat, properament passaré la resta.
 
PETIT ENTREPÀ DE FETGE DE BACALLÀ

INGREDIENTS

Panets d’alfàbrega
1 llauna de fetge de bacallà
Tomàquet 
Ous de lumpo

Tallem a cuadrets petits el tomàquet, amanim amb una mica de sal i oli.
Reservem

Obrim la llauna de fetge de bacallà i el posem a un plat per escorre una mica l’oli, el fem a trossets i reservem.

Obrim el panet, a la part de sota posem una capa del tomàquet que tenim reservat, a sobre posem trossos de fetge de bacallà, i una bona cullerada d’ous de lumpo.
 
 


PETIT ENTREPÀ DE TONYINA

INGREDIENTS

Panets de curri
Tonyina amb oli
1 llauna de pebrots del piquillo
Olivada negre

Per preparar aquest mos es important que la tonyina sigui a trossos grossets.

Obrim el panet, posem el pebrot del piquillo partit per la meitat, a sobre els trossos de tonyina, acabem amb una bona cullerada de olivada.
 





PETIT ENTREPÀ DE SOBRASSADA I FORMATGE

INGREDIENTS

Panets
Sobrassada
Mel
Recuit d’ovella de Mas Farró
Mel

Obrim el panet, posem un tall de sobrassada,que prèviament li em donat un tom a una paella, raguem amb un fil de mel, a sobre posem un tall del recuit, i tornem a regar amb un bon rajolí de mel.
 
 
 

26 comentaris:

  1. Uala, el de color verd té un color super intens i espectacular!
    Segur que els vostres amics es van soprendre molt ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Certament els van agradar i sorprendre molt, doncs ens total son cinc tipus de panets que fan molt de goig.
      Petons

      Elimina
  2. Menudo surtido de panes muy buenos para una cena informal.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. En la mesa dan mucho colorido i ganas de comérselos !!!
      Besos

      Elimina
  3. los panes asi de colores son muy llamativos y ademas el Daniel los hace muy bueno y tu despues ya te encargas de darles mas vidilla¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. L’èxit es d’en Daniel i si els complementes bé son una delícia !!!!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Los comensales quedarian bien satisfechos,los panecillos son una pasada!
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els comensales van quedar sorpresos i contents!!!
      Petons

      Elimina
  5. ualaa que xulus!! els vull tastar toooots!!

    ResponElimina
  6. Que originals!! semblen les burguers del Kangreburguer del Bob Esponja!!! jeejjeje
    Un petó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La canalla quan els veu, ja es fan la seva pel•lícula jejeje
      Petons

      Elimina
  7. Sión el proper dia els pots fer tu els pans!!! T'ho asseguro!!!! Quin soparó més bo!!! Ptnts

    ResponElimina
  8. es que són tan macossssssssssssssssssssssssssss!!! :D

    ResponElimina
  9. Uns entrants molt resultons! Ja torno a ser per aquí, encantada de tornar-vos a visitar!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies.
      Molt ven tornada, i moltes felicitats per la nova vida, ja teníem ganes de que tornar-te a tenir per aquí.
      Petons

      Elimina
  10. De colors??? que divertits i bons! Genial!

    ResponElimina
  11. visca la imaginació!! tant els panets com el farcit sòn espectaculars.. a quin lloc de barna? esta aquest forn?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquests panets és fàcil tenir imaginació, hehehe.
      El forn esta a la plaça de Garrigó.
      Una abraçada.

      Elimina