PETITS ENTREPANS DE, ALFÀBREGA, CURRY I CLÀSSIC
El passat dissabte teníem un sopar informal
amb uns amics, varem decidir preparar entrepans una mica diferents, doncs
per aconseguir-ho és anar a buscar-los al forn, La Trinidad - Panes Creativos del mestre DANIEL
JORDÀ, un assortit de panets de sabors ben variats, aquí en teniu una part del
resultat, properament passaré la resta.
PETIT ENTREPÀ DE FETGE DE
BACALLÀ
INGREDIENTS
Panets d’alfàbrega
1 llauna de fetge de bacallà
Tomàquet
Ous de lumpo
Tallem a cuadrets petits el tomàquet, amanim amb una mica de sal i oli.
Reservem
Obrim la llauna de fetge de bacallà i el posem a un plat per escorre una mica l’oli, el fem a trossets i reservem.
Obrim el panet, a la part de sota posem una capa del tomàquet que tenim reservat, a sobre posem trossos de fetge de bacallà, i una bona cullerada d’ous de lumpo.
PETIT ENTREPÀ DE TONYINA
INGREDIENTS
Panets de curri
Tonyina amb oli
1 llauna de pebrots del piquillo
Olivada negre
Per preparar aquest mos es important que la tonyina sigui a trossos grossets.
Obrim el panet, posem el pebrot del piquillo partit per la meitat, a sobre els trossos de tonyina, acabem amb una bona cullerada de olivada.
PETIT ENTREPÀ DE SOBRASSADA I FORMATGE
INGREDIENTS
Panets
Sobrassada
Mel
Recuit d’ovella de Mas Farró
Mel
Obrim el panet, posem un tall de sobrassada,que prèviament li em donat un tom a una paella, raguem amb un fil de mel, a sobre posem un tall del recuit, i tornem a regar amb un bon rajolí de mel.
Uala, el de color verd té un color super intens i espectacular!
ResponEliminaSegur que els vostres amics es van soprendre molt ;)
Certament els van agradar i sorprendre molt, doncs ens total son cinc tipus de panets que fan molt de goig.
EliminaPetons
Menudo surtido de panes muy buenos para una cena informal.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
En la mesa dan mucho colorido i ganas de comérselos !!!
EliminaBesos
los panes asi de colores son muy llamativos y ademas el Daniel los hace muy bueno y tu despues ya te encargas de darles mas vidilla¡¡
ResponEliminauna abraçada
L’èxit es d’en Daniel i si els complementes bé son una delícia !!!!
EliminaUna abraçada
Los comensales quedarian bien satisfechos,los panecillos son una pasada!
ResponEliminaBesets.
Els comensales van quedar sorpresos i contents!!!
EliminaPetons
ualaa que xulus!! els vull tastar toooots!!
ResponEliminaTen guardo un de cada jajaja
EliminaPetons
Que originals!! semblen les burguers del Kangreburguer del Bob Esponja!!! jeejjeje
ResponEliminaUn petó.
La canalla quan els veu, ja es fan la seva pel•lícula jejeje
EliminaPetons
genials i que bons
ResponEliminaTens tota la raó
EliminaPetons
Sión el proper dia els pots fer tu els pans!!! T'ho asseguro!!!! Quin soparó més bo!!! Ptnts
ResponEliminaHo tindre que intentar !!!
EliminaPetons
es que són tan macossssssssssssssssssssssssssss!!! :D
ResponEliminaI bonsssssssssssssss !!! :D
EliminaUna abraçada
Quines delícies!!!
ResponEliminaMolt ben definit !!!
EliminaPetons
Uns entrants molt resultons! Ja torno a ser per aquí, encantada de tornar-vos a visitar!! Petons
ResponEliminaMoltes gracies.
EliminaMolt ven tornada, i moltes felicitats per la nova vida, ja teníem ganes de que tornar-te a tenir per aquí.
Petons
De colors??? que divertits i bons! Genial!
ResponEliminaDivertits i bons !!!
EliminaPetons
visca la imaginació!! tant els panets com el farcit sòn espectaculars.. a quin lloc de barna? esta aquest forn?
ResponEliminaAmb aquests panets és fàcil tenir imaginació, hehehe.
EliminaEl forn esta a la plaça de Garrigó.
Una abraçada.